2023 137. kitabı
Okunma: 13 Kasım 2023 17:41
Merhabalar Bugün sizlerle Lafta Kafe'ye konuk oluyoruz. Yabancı dilde pratik kazanmak adına planladıkları dil buluşmalarında Derin, Pamir, Talu, Ravza, Tuğrul, Leonardo ve öğretmenleri Vanessa'nın birbirlerinden öğrenecekleri çok şey var. Kafe sahibi, üç kız babası tatlı babacan Tuna Beyi unutmayalım. "Burada dostlarıyla öğretmenleriyle buluşmak onda harika hisler doğuruyordu. Yepyeni sohbet konuları, bambaşka dünyalara açılan enteresan kapılar, aydınlık fikirler... Bu düşünceler ona Lafta'da harika şeyler olacağını müjdeliyordu sanki, bir değişim belki. Ve sanki burada başlayacaktı, buralarda..." Lafta Kafe'yi çok sevdim, keşke gerçek olsa dedim, vizyon sahibi Tuna Bey'in kafede yaptığı birkaç etkileşimi bırakıyorum harika "Kafe sahibi Tuna Bey'in kitaplardan birinin sondan üçüncü sayfasına yapışkanlı bir not kağıdı iliştirmiş. Bu bir ödül o kitabı bitiren kişi iyi miktarda bir kitap hediyesi çeki." "Kafede bulunan sabit bir tablet var duygu durumuna ihtiyaca arayışa göre sorular sorup sizi mutlu edeceğini düşündüğü kitapları öneriyor." Güzel dostlukların, sıcacık ortamın kitabı, gönülden çevreme ve öğrencilerime önerebileceğim eser keşfetmenin mutluluğunu yaşıyorum, ufkuma kattığı anlam için teşekkür ederim #okuyunokutun Büşra hanım kaleminizin kuvveti daim olsun @potikareliobe #alıntı ~~ "Bir yemeğin lezzeti bazen ona eşlik edenin güzelliğinden gelir. Sevgiye ve duyguları ifade yöntemlerine dair yaptıkları sohbeti bu denli lezzetli yapan, elbette bu insanların güzel enerjileriydi." ~~ "İyilik de kötülük de bulaşıcıdır. Birinin iyi olmayı tercih etmesi kendine ve sonsuz evrene yapabileceği en iyi hamledir bence." ~~ "Bugün olduğum kişi ve bulunduğum yer, dün olduğum kişi ve bulunduğum yer sebebiyledir. Buna inanıyorum." ~~ #ışığınıserbestbırak @kitapressleokuyoruz Gökçe Ayşen Sıla ~~ #büşracoşkunkeskin #ışığınıserbestbırak #kitapressleokuyoruz #pamuksekerkitap
Işığını Serbest BırakBüşra Coşkun Keskin · Müptela · 202376 okunma
1 +1'leme