2023 73. kitabı
Gürkan Uğur
8.5/10 · 42 okunma
Kitabsever
Seni her günüme yayarak, sindire-sindire, harflerinden taşarak okumak istiyorum. Bu kararı, aldığım alıntı; "Uyumam senin için sorun olur mu?" Sayf.10 oldu. Asi, özgür, umursamaz zerafet, bana bir yerden tanıdık. Ruhum... Evet, ruhumla yolculuğa çıktım. Ben bu yolculuktan geri dönmek istiyor muyum? Seninle vidalaşırken, bu soruya cevabımı veririm. Yok, o iki damla yaşı bırakacağım yer burası değil🍂
Birlikte okuyalım mı? ;)
Esina 🤔
Güzel günlerde okuyun. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Kitabsever
@gurkanugurr Teşekkür ederim yazarım. Kitabı okuyup en derin duygularımla incelememi sunarım☺️
Kitabsever Canım siz oxuyun narahat olmayın.Mənim bu aralar onsuz çox vaxtım olmur🥲Yad qızı kitabını bir oxuyarıq inşAllah😍
Kitabsever
🥹😍mütləq💙😚Sevirəm səni Ays. Amma bu kitabı da oxuyum, sevərsəm, sən də oxuyacaqsan, yaxşı?🫣🙈
Kitabsever Baxdım bildiriş gəlib oxudum dedim yəqin evlilik təklifi etmisən😁Evet evet yazmaga gəlirdim gördüm səhv anlamışam🤣
Kitabsever
🤣🤣🤣🤣 Allah səni nə etməsin qız🙈 Çooox təşəkkür edirəm💙 Evə gələn kimi elə sevindim ki🙈😍
Kitabsever
Kitap boyu susmayan düşüncelerim, incelemeye yazmak istediklerim, buhar olup uçtu sanki🤦‍♀️
Kitabsever
Seninle yolun sonuna gelelim, ben de yol alırım.