2023 23. kitabı
Selam kitap dostları kişisel gelişiminize katkıda bulunacak, sizlere farklı bir bakış açısı kazandıracak, hem duyguda hem düşüncede hem de sözlerde saflaşmanızı sağlayacak, her hücrenizde taşıdığınız mucizeyi anlamlandıracak, evrenin enerjisiyle uyumlanmanıza yardım edecek bir kitap öneriyorum Kitap tür olarak interaktif kişisel kitabı olarak geçiyor. Bence direk spiritüel 9 bölümden oluşuyor. Her bölüm başında karekod var ve okuduğunuz bölümün çalışmasını yapabiliyorsunuz bu şekilde. Bu yöntemi çok anlamlı buldum. Çünkü teorik olarak artık çok fazla karşımıza çıkan konuların pratiği hep eksik kalıyordu bana göre. Bu kitap bu kısmı aşmış işte. Öğrendiğiniz bilgileri uygulamaya geçebiliyorsunuz, canlı bir rehber haline gelmiş yani kitap. Yazarın bu yaratıcılığı takdir edilesi Benim sayfamdaki konsept gereği okuyup yorumlamam gerekiyor. Ancak şunu söylemeliyim ki okuyup bir kenara bırakacağınız bir kitap değil. Başucu kitabı yapmalısınız. O an dönüştürmek istediğiniz şey her neyse kitabı açıp size uygun çalışmaları yapmalısınız. Yazar da en az 21 gün yapılmasını öneriyor zaten her bir çalışmanın. Okuyun, uygulayın ve hayatınıza mucizelerin akmasına şahitlik edin. Ve de oldu
Kitap İncelemeleri
Hey! Sen Bir MucizesinRecep Özer · Mucize Yayınevi · 0305 okunma