HGOİ 3
Ve o benim ikiz alevimdi... Yıldızlara yazılı; kalbimin dengi.
1 +1'leme
Öne Çıkan Yorum
Sadece bildiğim bir yerdi ama ait olduğum yer değildi.
Kim olacağımı, nasıl görüneceğimi, nasıl biri olacağımı... Bunların hiçbirini bilmiyordu. Ve benimle karşılaşmıştı. Su Krallığı'nın varisi ile. Gökyüzü önce beni ona iliklemişti sonra beni onun ulaşamayacağı yere saklamıştı. Bütün krallıklar olabilirdi ama en zorunda yeniden doğmuştum. Su Krallığı'nda doğan her zaman Su Krallığı'ndan olur. Su Krallığı birbirlerine bağlılıkları ve sadakatiyle tanınır. Su Krallığı sadece kendinden olanı bilir. Ben yeniden doğmuştum. Yeniden doğmuştum ve en yakın dostuyla en büyük meselesi olmuştum.
Bir kız ve bir ejderha deniz fenerine hapsedilmişti. Ama ejderha kızı değil, kız ejderhayı alıkoyuyordu. Daha önce kanatlarını kopardığı ejderhanın bu defa ateşini söndürmekten korkuyordu.
"Yolunu mu kaybettin Ateş Lordu?" "Seninle takılmak bir ejderhaya sahip olmak gibi," diye mırıldandım parmak uçlarımda yükselip kulağına doğru. Yine keyifle bana döndü. "Yanarsın..." Dişlerini göstererek güldü. "Şş!" dedim ciddiyetle. "Ejderhalar konuşamaz!"
"Ne güzelsin sen," dedi tatlı tatlı. "Hep güzelim ben."
"Daren," dedim yeniden. "Him?" "Gerçekten yolu bana gösterir misin?" "Gerçekten yolu sana gösteririm."