Morally Grey
2023 42. kitabı
Okunma: 19 Kasım 2023 02:16
open.spotify.com/track/0OKMe15oW... Öncelikle şuraya April Jai’nin Morally Grey şarkısını bırakayım çünkü tam da Christian için bu şarkı. Evet, çok fazla merak ediyordum bu kitabı özellikle Christian sebebiyle. Christian’ı çok sevdim ama Stella’nın karakteriyle ve hikayenin yavanlığıyla harcanmış gibi geldi bana. Bir kere kitap aşırı aşırı slow burn. Tamam slow burn olsun ama bunun bu kadar ağır olması ve çok fazla uzun sürmesi biraz sıktı. Ayrıca çok da iyi işlenmemişti. İkisinin arasındaki olması gereken o gerilim yoktu yani ben öyle çok hissedemedim. Stella’ya geliyorum. Bu kadar düz, sıradan, renksiz bir karakter yok ya. Hele Jules gibi bir kadından sonra Stella olmamış, kızın güzelliğinden ve saf iyiliğinden başka bişey yok. Artı çok pasif kalmış. Christian buna nasıl aşık oldun be adam. Christian yaa tam bir morally grey. Böyle bir karakter Stella gibi silik bir karakterle harcanmış resmen. Neyse kitap bir de aşırı uzundu yüzde 20’si gereksizdi bence belki daha kısa olsaydı çok daha iyi olabilirdi. Ama her şeye rağmen sevdim ben bu kitabı, gurubun bir araya geldiği kısımlar çok iyiydi, onlardan çok keyif aldım özellikle Christian ve Ryhs’ in atışmalarını çok sevdim. Sondaki o hepsinin toplandığı bölüm çok tatlıydı onu ayrı sevdim. Genel olarak bakarsak ben bu seriyi tüm klişelerine rağmen sevdim. Beni en çok etkileyen bölümler çiftlerin her kitapta yüzleştiği bölümlerdi. Resmen o bölümlerde yazar zamanı durdurmuş ve bizi nefes alamayacak hale getirmişti. O bölümler vurucuydu. Ben en çok Twisted Games ve Twisted Hate kitaplarını beğendim. Bu ikisini okurken asla sıkılmadım, asla garipsediğim bir durum olmadı, oh, pardon, sadece smut sahnelerinin benzer yanları sıktı sadece çünkü her seferinde aynı şeyi gördük 4 kitapta da, hatta gene mi ya falan dedim. Bunun dışında games ve hate en sevdiklerim. Bu iki çiftin dinamikleri çok iyiydi. Her neyse ben ilk kitap hariç bu seriyi sevdim. Beğenmek değilde daha çok sevdim diyebilirim.
1K
Twisted LiesAna Huang · 20222,242 okunma