Merhabalar,
Serinin son kitabının yorumu ile geldim Keyifli bir okumanın daha sonuna geldim. Yazarın kaleminin sadeliğini ve o muazzam klişelerini seviyorum Sevgili Aylem Güngördü ‘nün kalemi daim ilhamı bol olsun
• Av-Avcı serisi genç kurgu ve içerisinde +18 ögeler ise oldukça azdı. Gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz.
#kitabınkonusu
Bestenin en son hatırladığı 3 el silah sesidir ve gözlerini bir hastane odasında açmıştır. Yaşananlardan sonra geri dönmek istemez, herkesten ve her şeyden uzaklaşarak Şile’ye yerleşir. Bilge ile yıllardır hayalini kurdukları sahildeki evde tek başına yaşamaya başlar. Kendini eve kapatmış ve herkesten soyutlanmıştır. Sadece normal olduğunu düşündüğü yan komşusu Çağın ile görüşür. Ancak sakin hayatı birgün geçmişten birinin kapısını çalması ile yeniden tepetaklak olacaktır.
Beste kendi intikamı için mücadeleye hazırdır ama Kuzey, bu savaşta sevdiği kadını yalnız bırakmaya, onu da kaybetmeye hazır değildir
#kitapyorumum
Serinin son kitabıydı ve günümüz üslubuna yakın bir dille yazıldığı için oldukça hızlı okudum. İlk kitabın o bilinmezliklerle biten sonunun ardından sakin bir şekilde başlayan kitap bana ne oluyor dedirtti açıkçası. Bu sessizlikten başka birşey çakacak derken olaylar ard arda geldi.
Beste bu kitapta tam performans göstererek karakterinin hakkını verdi tabi bazı yerlerde de sinir etti ama göz ardı edilebilirdi Kuzey ise yaşananların tüm yükünü kendi omzuna almaya çalıştı. Ama sonrasında yine ve yeniden o müthiş zekası konuşturdu Yan karakterler bu kitapta biraz zayıftı malum sevgili yazarım diğer kitapta hepsini telef etti Ve kitapta beni şok eden kişi kesinlikle Çağın oldu
Daha fazla sizlere detay vermeyeceğim. Okuyarak öğrenin isterim. Türü sevenlere önerimdir. Sağlıcakla kalın.
TuğçeAvcı