Puan vermedi·336 syf.····Okunma: 24 Mart 2023 06:17 ||Her Kalp Kırılır•Colleen Hoover
#kitapyorumu
“Endişelenme. Kalplerin kemikleri olmaz. Gerçek anlamda kırılamazlar.”
Favorilerimden biri oldu bu kitap
Çok gerçek, çok duyguluydu.. Beraber okyanusu izlemelerini, okyanusu dinlemelerini, konuşmadan anlaşmalarını ayrıca birbirleri için seçtikleri dövmeleri çok sevdim
Beyah ve Samson.. İki farklı hayata sahip iki farklı insan ve onları bir araya getiren aslında ortak yaralara sahip olmak. Çünkü zarar görmüş insanlar zarar görmüş insanları her zaman tanır..
Beyah’ın yaşadıkları, hissettikleri, mecbur kaldığı şeyler, hayatı o kadar kalbime işledi ki..
Annesinin ölümünden sonra babasının yanına taşınıyor ve Samsonla tanışıyorlar, tabi daha öncesinde bir karşılaşmadan sonra..
Samson’ın kalp kırıklıkları çok daha başka hiç beklemediğim yaralarını okumak çok üzsede birlikte toparlanmalarını çook sevdim
Birbirini tamamlayan iki parça gibiydiler. İki yaralı yürek ve tek bir kalp..
Birbirlerini yormadan yaşanan aşkı okumayı çok seviyorum bu kitapta onlardan biriydi ve hikayeleri hak ettikleri şekilde bitti. Tabi ben hikayelerinin devamını da okumak isterdim o ayrı ajsksks
#alıntı
“Her çatlaktan kaynayan iki yalnız çocuktuk ama sonra tekrar dünyanın tepesine tırmandık.”