·224 syf.····Okunma: 19 Kasım 2023 11:45 Ünlü bir Şef olan Sarp Kuzgun, evliliğini bitirme kararı almış ve bir ay kadar önce İstanbul'a dönmüştür. Uzun yıllar boyunca yurt dışında yaşadıktan sonra İstanbul'a dönmek Sarp için köklü bir değişim ve alınması zor bir karardır. Ancak bir hayata başlamak ilk hedefidir. Yeni hayatında ilk yaptığı şey ise bir restoran açmak olmuştur. Pom!...
Sabah koşuları ise yeni hayatında sıkça yaptığı bir rutin haline gelmiştir. Ve bu esnada Ahmet adında bir avukat ile tanışmıştır. Boşanma durumundan bahseden Sarp, Ahmet'in yardımını istemiştir. Ve Ahmet bu konuda kendisinden çok daha iyi olduğunu düşündüğü birini tavsiye etmiştir.
Ve Sarp'ın yeni avukatı ile tanışma günü gelip çatmıştır. Restoranda Ahmet'in yanında oturan kadın Çağla Narlıoğlu... Sarp'ın unutamadığı aşkı... Yıllar sonra karşısındadır. Hem de ona yardım eden Ahmet'in sevgilisidir.
Çağla ve Sarp... İki yarım kalmış insan bir tekrar bir araya gelince ne olur? Kocaman bir Pom!
Bir oturuşta bitirdiğim kısa ama içi dolu dolu bir kitaptı. Aynı zamanda yazarın kalemi ile tanışma kitabım oldu. Meptup okuyormuş gibi yazılmıştı. Ve anlatım şekli farklı olduğundan dolayı alışma sürecim oldu ama bu durum okumama engel değildi. Kitap şimdiki ve geçmiş zaman arasında geçiyordu. Çağla ve Sarp'ın geçmişini ara ara okumak çok güzeldi. Böylelikle olayları çok daha rahat anlamamız sağlanmıştı. Aynı zamanda geçmişte yaşananlar, yaşanamayanlar, söylenemeyenler ve yanlış anlaşılmalar bir bir ortaya döküldü. En çokta bu kısımlar beni etkiledi. Özellikle de son sayfalarda öğrendiklerim... Sizler de bir oturuşta bitecek, yer yer üzülü yer yer yüzünüzde bir tebessüm oluşturacak bir kitap arıyorsanız şans verebilirsiniz.️