Hz. Rabia ve hayyune hatuna hayran kaldım
2023 12. kitabı
Kitabı okurken okurken Hz Rabia'ya bu kadar çok hayran kalıp keşke o zamanlarda yaşasaydım diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ben rabia kitabını mavişim merve ablam hediye etti böyle harikulade bir eseri okumama vesile olduğu için tekrardan çok teşekkür ederim. Ben Rabia kitabının konusu Hz rabia'nın hayatını ele almış . Hz. rabia'nın teslimiyeti dilinden düşmeyen şükrü beni fazlasıyla etkiledi . Gerçekten de örnek almamız gereken muhteşem bir rehber inşallah Hz. Rabia'nın izinde yürümek nasip olur. Hz. Rabia ile birlikte yaşamaya başlayan hayyune hatunun da hayatı yaşadıkları beni etkiledi biraz bahsetmek istiyorum hayyune hatun evli ve çocukları var çocukları bir bir vefat ediyor bir kere bile olsa isyan etmeyip rabbine şükrediyor ve imtihanı bağrına basıyor eşi de çocuklarının ardından haydutlar tarafından kaçırılıyor hayyune hatun Hz Rabia ile yaşamaya başlıyor onun da çok zor bir hayatı var ben çok sevdim ve okunması gereken kitaplar arasında olduğunu düşünüyorum kitaptan daha fazla bahsetmek istemiyorum okuyunca çok güzel duygular yaşayacağınıza inanıyorum okuyacaklar için şimdiden keyifli okumalar dilerim.
Hz Rabia
Ben RabiaSadiye Erol Aykaç · Nesil Yayınları · 20211,361 okunma