2023 50. kitabı
Okunma: 01 Aralık 2023 22:44
~Harry Potter ve Felsefe Taşı~ Merhaba kitap dostlarıımm Yeni tanıştığım bir yazar ve kitabıyla sizlerleyimm Serisi varmışş, devamını getiririm umarımm. İlk başladığımda ana karakter Harry' e çok üzülüyodum. Olaylar bize zaten kitabın içindeymiş gibi hissettiriyor ama bu benim için bi farklıydı ya. Gerçekten kitabın içinde olup Harry' e sarılmak istedim desem spoi vermek istemiyorum. Olaylar anne babasını kaybetmiş ve akrabalarının gazabına maruz kalan Harry Potter 'in etrafında gelişiyor. Olaylardan bahsedersem tadı kaçar o yüzdensi şşhh Fantastik severler için harika bi kitap başlarda biraz çocuk kitabıymış gibi bir düşünceye kapılmıştım ama siz o hataya düşmeyin . Gerçek sevgi bağı, dostluk, zorluklar karşısında pes etmemek, müthiş bi mücadele. E daha ne söylim okuyun görün yiaa bayılacaksınıızzz Kitap boyuncaa kitabın içinde Harry ile kanki olup maceradan maceraya koşmak istediğim doğrudur ya da kitaptaki imkanlar günlük hayatta da olsa fena olmazdı falann
Harry Potter ve Felsefe TaşıJ. K. Rowling · Yapı Kredi Yayınları · 202064,9bin okunma