2023 291. kitabı
#kırmızıça Kırmızı Çan Herkese Merhabalar... Sizlere son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplardan biri ile geldim. Kitabımızın türüne psikolojik - gerilim diyebiliriz. Okurken beni gerçekten gerdi , çileden çıkardı ve sonuna doğru ise dehşete düşürdü... Bazı detayların fazla olmaması beni mutlu etti zira kaldıramazdım bu yüzden dozunda buldum. Bir gün yolunda giden hayatınıza kara bulut düştüğünü düşünün. Ve de gözlerinizi başka bir yerde açtığınızı hayal edin. Üstelik bu yer sizden önce neler yaşandığını ispat edercesine kan kokusu olan ,rutubetli ve adeta esir muamelesi gördüğünüz ilkel şartlarda yaşayacağınız bir yer. Sizi kaçıran adam ise size iki seçenek sunuyor. Yaşam ve ölüm... Yaşamı seçtiğiniz sürece mükellef bir kahvaltı yapıyor ardından tarif edilemez işkenceler görüyorsunuz. Eğer ölümü seçerseniz bunun için kırmızı çanı çalmanız yeterli onun için ise bir merasim gerçekleşiyor. Sosyapat bir psikopat neler yapabilir? Himm oraları anlatamam okuyun... Şişman adam kendine bakmayan ailesinden kalan ile hayatini devam ettiren ama kişiler tarafından pek güzel bakılmadan bir adam bunun farkında ama imkanı da varken bir şey yapmıyor. Onu reddeden kadınları, küçük gören kadınları ise kendi dünyasına acımasızca alıyor... Sonlarını esir aldıkları kadınlar seçiyor olsa da o her türlü keyif alıyor. Peki bu adam neden böyle şeyler yapıyor? Eee orasını da zaten söyleyemem. İşkenceler sonrası ise yaptığı ve kendince mutlu olduğu o ritueli ahhh diyemem diyemem... Peki peki cesetleri yok etme şekli aman Allah'ım. Şimdi asıl bomba ya bu adam aşık olursa?Ve aşkına karşılık bulursa? İşte kitap tüm ihtişamı ile sizi bekliyor... Ben bu kitaba gerçekten ba-yıl-dım. Belki detay gerilim daha çok olsa olurdu diyenler olabilir ama bana bu kadarı yetti. Hanımlar aman ha dikkat reddettiğiniz bir erkek için geçerli bir neden bulun ve nazik olun sakın kırıcı, hırslandırıcı şeyler söylemeyin.
Kırmızı ÇanŞafak Güçlü · Mühür Kitaplığı · 202326 okunma