2023 30. kitabı
Okunma: 06 Aralık 2023 01:34
Öncelikle gerçekten çerez tadında bir kitaptı. Ben okurken çok keyif aldım hiç doldurma bir kitap değildi.Bundan sonra SPOİLERLI bir yorum olacağını düşünüyorum bilginiz olsun. buz hokeycilerden nefret eden bir kızımız Anastasia bağlanma sorunu yaşıyor Nate ise kadınlarla çoğu zaman takılma amacında ve birbirleriyle ilk andan itibaren bir elektriklenme olduğunu hissediyoruz diyebilirim gerçekten. Kitapta nasıl ilerlediğimi bile fark etmedim gerçekten çok hızlı aktı. Nate’in Ana’nin peşinden koşması pes etmemesi birbirleriyle yavaş yavaş bir ilişkiye adım atmalarını okumak çok eğlenceliydi gerçekten kitap bittiğinde çocuklarını evlendirmiş üstüne onların kendine ait yuvaları olduğunu gören anne gibi hissettim. Tek Aaron’un bunları neden yaptığıydı gerçekten ona da bir çözüm bulsaydık altında yatan nedeni belki de yazar kötülerin sırf kötü olduğunu ve altında yatan bir sebep olmadığını göstermek istemişti bu da olabilir. Kızımızı iyi manipüle etti ve aklını karıştırdı buz hokeycilerle yakınlaştıkça kudurduğunu nefretini etrafa kustuğunu net bir şekilde gördük. Onun dışında her şey çok güzeldi büyük olaylar bekledim ama öyle olmadı bence gayet tadında da oldu zaman geçirmek için çok eğlenceli bir kitaptı. Sıfır beklentiyle başlamıştım ama cidden de harika bir kitapmış belki de sıfır beklentiyle başladığım için öyle oldu ama uzun zaman sonra böyle aşkı okurken içimde kelebekler uçuştu gerçekten çok beğendim.
IcebreakerHannah Grace · Olimpos Yayınları · 20232,472 okunma