2023 21. kitabı
|| Cadılar Meclisi•Harper L. Woods 9/10 KONUSU Willow, hayatı boyunca Cadılar Meclisinden saklanmış ve ölü bilinen bir cadıdır. Annesinin ölümüyle Willow’un yaşadığı ortaya çıkar. Cadılar Meclisi için Willow çok önemli bir cadıdır ve Meclis, Crystal Hollow kasabasındaki okul müdürü Gray’den Willow’u alması için görevlendirirler ama müdür Thorne Willow’un ne kadar zor bir cadı olduğunu bilmiyordur Cadı/Vampir Nefretten Aşka İntikam Karanlık Akademi Yasak aşk YORUMUM AĞAĞAĞAĞAA, konusuuuuu Kitap o kadaaarrr güzel başladı kiii..Gray, Willow’u almaya gittiğindeki o süreç kitaptaki ennn favori sahnemm.. İkiside kendine ve güçlerine güvenen karakterler ve aralarındaki çekime öldüüm Willow.. Favori kadın karakterlerimden oldu, o kadar güçlü kii, her bakımdan.. Hayran olarak okudum.. Ayrıca bir cadııı Böyle ellerini kullanarak büyü yapıyor ve benim izlemeyi en sevdiğim şey böyle sahnelerdir ve kitapta da bunu okuyunca gerçekten aşık oldumm Özellikle herkese haddini bildirerek cevap vermesi ve dövüş sahnelerii AĞAĞAĞA Gray.. Deli oluyorum deliiiiii, başta sevdim aslında ama sonra hep bi soğukluk hissettim ve sonra sevemedim, kitabın başında “ ahlaki açıdan gri erkek karakter” yazıyor ve GRAY bunu gerçekten hissettirdi, ÇOK SİNİR OLUYORUUMMMM Ama ikinci kitapta işler değişebilir ve onu sevebilirim, bilmiyorumm Puan kırma sebebim, evrene çok hakim olamadım. Cadı/vampir/iblis dünyasında geçmişte yaşananlar kafamda oturmadı bir türlü, sonlara doğru iyice kafam karıştı ama o kadar heyecanlı sahneler vardı ki çok takılmadan okudum, bilmiyorum belki de ben odaklanamadım. Bir de vampirler keşke aracı olarak değil vampir olarak yazılsaydı eheheje onunda bir sebebi var tabiki ama yine de öyle okumak isterdimm
Cadılar MeclisiHarper L. Woods · Pukka Yayınları · 2023815 okunma