2023 64. kitabı
Yeşilin kızı anne 8 400 syf. Herkese merhaba Geldik bir serinin sonuna. Elimde büyüyen çocuğun çocukları oldu onlar bile büyüdü. Serinin her kitabı ayrı bir tat bıraktı.Artık Anne 40'lı yaşlarında olgun bir kadın.Çocukları büyüdü üniversiteye başladılar. Kısaca kitabı özet geçeyim sizlere. Kitapta ana karakter Anne'nin en küçük kızı Rilla'nın penceresinden okuyoruz bu kitabı. Tam bir hayalperest olan Rilla savaşın verdiği etki ile birden büyümüş hatta annesiz kalan bir bebeğin bakımını üstlenmiştir. Birinci Dünya savaşı dönemlerinde yaşanan zorlukları da ele almaları her ülke için zor bir savaş olduğunu gözler önüne sermiş. Marilla'nın son kitaplara doğru çok adının geçmemesi dikkatimi çekmişti ama son kitapta öldüğünü kısa bir şekilde öğrenmem üzdü açıkçası. Avonlea ve Green Gables'ten hiç söz edilmemesi hatta çok iyi arkadaşı Diana'ya bile yer verilmemesi çok üzücü. Bu arada bazı kısımlarında çok çok üzüldüm çünkü Blythe'lerin bir kaybı daha var. Genel olarak seriyi severek okudum.12-13 yaşındaki çocukların da rahatlıkla okuyabileceği bir seri olması çok güzel. Ve son olarak hoşçakal Anne hoşçakal Ingleside hoşçakal Blythe ailesi sizinle sıcacık ailenizin içinde olmak çok güzeldi #yeşilinkızıanne #okudumbitti #serilikitap #kitapyorumu #tavsiyekitap #fly #books #boosktagram #bookstagrammer #bookstagramturkey #okuyananneler #okumaközgürlüktür #
Yeşilin Kızı Anne 8L. M. Montgomery · Ephesus Yayınları · 20211,127 okunma