·496 syf.····Okunma: 15 Aralık 2023 15:55 Serinin ikinci kitabını okuduğumda inanılmaz şaşırdım, böylesine iyi yazılmış bir seri nasıl bu kadar az bilinebilir diye oturup düşündüm. İlk kitabın sonunda Elias ve Laia beraber kaçtığında kitabın devamı için kafamda bir iki şey şekillendi ama asla düşündüğüm gibi olmadı. Yazar her konuda kendini zorlamış diyebilirim, aşk konusunda aksiyon konusunda gelişen olaylar konusunda hiçbir şey okuyucunun istediği gibi gitmiyor ama insan kitabı elinden de bırakamıyor. Tek sıkıntı evet yarattığı fantastik dünyanın içine sizi çekiyor ama keşke biraz daha uzun tutulsa da daha da kitabın içine girebilsek. Spoiler olmaması adına pek bir şey yazmak istemiyorum ama kitapta Laia'nın neden baş karakterlerden biri olmasının sebebini öğreniyoruz ki o bölümü keşke şipşak geçmeseydi yazar, daha özenli yazılabilirdi diye düşünüyorum. İlk kitaptan daha heyecanlı bir finali yok ama üçüncü kitapta neler olacağının heyecanına hemen kapılıyorsunuz ilk kitabı sevdiyseniz kesinlikle devam etmenizi öneririm.