·40 syf.····Okunma: 10 Aralık 2023 00:49 "Fikir Ismarlama Merkezi"ne Hoş Geldiniz!
Hepimiz bazen bir fikir bulutunun altında kaybolmuş hissederiz, değil mi? İşte tam da böyle bir anda, "Fikir Ismarlama Merkezi" adlı bu eşsiz kitap imdadımıza yetişiyor! Eylül Şenyürek Altaş'ın yazdığı, Hülya Erdil Çakıroğlu'nun resimlediği bu kitap, kafanızı allak bullak edecek, güldürecek ve belki de biraz düşündürecek.
Düşünün bir kere, bir fikir ısmarlama merkezi! Ne tuhaf ama bir o kadar da heyecan verici, değil mi? Bu merkezde herkes istediği fikri sipariş edebiliyor. Ama tabii ki işler bu kadar basit değil. Fikirler her zaman beklentilerimizi karşılamayabilir ve iade de yok!
Kitabı okurken aklımdan geçen "Acaba ben olsam ne tür fikirler ısmarlarım?" sorusu, çocuklarla yapacağınız sohbetlere de harika bir başlangıç olabilir. Kitabı birlikte okuduktan sonra kendi "Fikir Ismarlama Merkezinizi" kurup, çeşit çeşit fikirler üretebilirsiniz. Belki de çocuklarınızın hayal gücü, sizi şaşırtacak fikirlerle doludur!
"Fikir Ismarlama Merkezi", adeta bir düşünme laboratuvarı. Eylül Şenyürek Altaş'ın eğlenceli kaleminden çıkan bu hikaye, çocukların ve hatta yetişkinlerin zihnini gıdıklıyor. Hülya Erdil Çakıroğlu'nun renkli çizimleri ise kitaba ayrı bir boyut katıyor.
Bu kitapla, çocuklarınızın hayal gücünün sınırlarını zorlayabilir, belki de kendi hayal dünyanızı genişletebilirsiniz. Unutmayın, en özgün ve değerli fikirler, kendi zihnimizden çıkanlardır. O yüzden, "Fikir Ismarlama Merkezi" sizi kendi düşüncelerinizle yeniden buluşturacak bir yolculuğa çıkaracak!
Haydi, kendi fikirlerinizi keşfetmeye hazır mısınız?
#FikirIsmarlamaMerkezi #KitapAşkı #HayalGücüPatlaması #ÇocuklarlaOkumaZamanı #EğlenceliKitaplar #KitapKurduGünlükleri #OkumaMacerası