Sera Çiçeği - #KitapYorumu
2023 76. kitabı
Okunma: 16 Aralık 2023 22:05
Calloway kardeşler serimiz tüm hızı ve hayal kırıklığı ile devam ediyor, benim gözümde. Seriye devam edeceğim tabi ama ben açıkçası beklediğim tutkuyu ve o hikayeyi Sera Çiçeğinde alamadım. Devam ettirilmek ve sanki Daisy de arkada kalmasın diye yazılmış gibi geldi. Çünkü olaylar hep birbirine benziyor, yakın ya da aksiyon olsun olsun dolu gözüksün diye ilerlemeye başladı. Ee böyle olunca da elime alasım gelmedi. Sana Hala Bağımlıyı da çok uzun sürede bitirmiştim mesela, bu kitapta onun gibi hissettirdi bana. Daisy çok genç ve bir model bildiğiniz üzere ama artık bunalmış ve bıkmış, onun da sahip olduğu bazı sıkıntılar var. Ryke ise ilk ve esas çocuk olmasına rağmen küçük kardeşinin gölgesinde kalıp ötekileştirilmiş. Annesi babası hep başka işlere önem vermiş ve bu yüzden Ryke’da sorunlu olarak büyümüş. Grubumuzun en küçük kızı ve en büyük çocuğunun arkadaşlığı zaten daha önceki kitaplarda başlamıştı şimdiyse onun aşk olduğunu birbirlerine itiraf etmelerini, kabullenmelerini okuyoruz. Birbirlerine ailelerinin olmadığı kadar destek oluşlarını okuyoruz. Ama içime sinmeyen şey şu, ikilimiz zaten çoktan yakınlaşmış ve biz bu süreci hep uzaktan izledik. Diğer kitaplarda baş karakter değillerdi ve tabi çok ağırlık verilmemişti ama o süreci göremediğimiz ve bu kitapta da başlangıcına çok az şahit olduğumuz için Ryke’ın davranışları bana aşk değil takıntı gibi hissettirdi. Daisy de daha çok genç olduğu için “gençlik başımda duman” hissiyatı verdi bana. Bilmiyorum çok mu büyük beklentilerle başladım abartıyor muyum ama istediğim o enerjiyi alamadım. Ama tabii ki seriye devam edeceğim çünkü bu ikilimiz haricinde takibinde olduğumuz bir olay örgüsü de var. Rose ve Conner’ı okumak istiyorum, Lily ve Loren’ın bu bağımlılıkları nasıl yeneceklerini veya nasıl ilerleyeceğini görmek istiyorum. Belki ilerleyen kitaplarda Daisy ve Ryke için olan düşüncelerim değişir, bilemem
2023 Okuma Raporları
Sera ÇiçeğiBecca Ritchie · Martı Yayınları · 2023227 okunma