Puan vermedi·400 syf.····Okunma: 22 Aralık 2023 03:17 7 saatte bir kitaba başlayıp direkt bitirmekle rekora koşmuş bulunmaktayım.ilk kitabın da sinir bozucu olmadığını söyleyemem ama bu kitap daha çok tetikledi beni.kitap boyu adrian’dan da lia’dan da nefret ettim.tamam adrian’ın manyak psikopat olduğunu hepimiz biliyorduk zaten de dişe bile izleme cihazı yerleştirmek nedir?şok oldum.adrian sıkıntılı olduğu kadar lia da sıkıntılı evlenene kadar kaçma şansı varken yüzük taktığın gece mi kafana dank etti her şey kızım?ki ne kadar travma yaşatmasına rağmen adrian ile hâlâ cinsellik yaşaması midemi bulandırdı.kitapta zaten sevgi dışında her şey var,ama bu ikisinin yaşadığı apayrı bir sapkınlık yani okudukça inanamadım.resmen bir tecavüz türü olan rıza inşasını okuyoruz kitapta,yazar bunları yazarken ne yaşıyordu…ayrıca niye seri boyu sürekli adrian’ın ne kadar iri cüsseli ve lia’nın da minik olduğu vurgulanıyor?kitap kadın aşağılamadan başka bir şey değil ve umarım son kitapta yazar bizi ters köşe yapıp feminist propagandasına başlar yoksa kafayı kıracağım sinirden yani.kitapta sadece iki tane sağlıklı karakter var o da yan ve jeremy (4 yaşında ) yan ile lia’yı çok fena yakıştırdığımı söylemeden edemeyeceğim.
ne kadar ilk kitabı açıklığa kavuşturmak için yazılmışsa da hâlâ oturmayan ve mantık hatası olan şeyler vardı.yazar 5 sayfa cinsellik yerine onlara değinseydi keşke.duygusal ilişkiye dair en ufak bir kırıntı bile yok.karakterler arasında sağlıklı bir cümle yok.yine de neler olacağını çok merak ediyorum maalesef, devam