|| Noelde Aşk Başkadır • Claire Kingsley
KONUSU
Elias Stoneheart, noel ruhunu küçümseyen hatta nefret eden huysuz mu huysuz biri.. Patronu Nigel , Cook ailesinin Tilikum’da batmak üzere olan Noel Tatil Köyü’nü satın almak istiyor. Her ne kadar aile bu fikre asla yanaşmasa da Nigel, Elias’a aileyi ikna etmesinin karşılığında terfi alacağını söylüyor. Tabi bir sorunumuz var, ailenin kızları İsabelle Elias’ın çocukken tanıştığı, lisedeyken ilişkisi olduğu ve evlenmeyi düşündüğü eski aşkıdır..Ve İsabelle asla kolay ve hemen pes eden biri değil özellikle Elias’a karşııı
YORUMUM
Enemies to lovers
İkinci Şans
Kasaba aşkı
Noel Ruhu
Grumpy/Grumpy
Elias.. Başlarda beni deli etti ahshsjaj bu kadar huysuz olamazsınnnn yaaa diyip sürekli gülüyordum (özellikle eşek Horace ile olan sahneleri ahshshs takmış kafayı eşeğe manyak adam ajsjsjs) ama keşke sadece güldürseydi Geçmişi düşündüğü sahnelerde çok duygulandım daha doğrusu çok kırıldım, İsabelle ile bazı olaylardan dolayı ayrı düşüyorlar ve bu olayın sebebi beni çok üzdü aslında gerekli zamanı veya iletişimi birbirlerine verebilselerdi hiç o noktaya gelmeyeceklerdi ve bunu düşününce bile sinirlendim
İsabelle de çok tatlıydı Nasıl olmasın ki? Sonuçta Elias’ın ‘buzdan kalbini’ sadece o yumuşatabiliyor
Aslında kitabın konusu çok güzel bence, Küçük kasaba, ikinci şans, huysuzluklar ehehe ama beklentim sanırım çok yüksekti istediğim duyguyu alamadım tam, daha doğrusu istediğim kadar alamadım ahahsjs Hem aslında yavaş ilerledi hemde hızlı gibi geldi garipti ahsjaaj
Amaaa sonlara doğru o kadaaarr güzeldi ki pamuukkk gibi oldum aşırı duygulandım ve ağladımm, bu tepkimi hiç beklemiyordum Aslında 8 verecektim ama sonları çook tatlı olduğu ve beni ağlattıkları için 9 verdim Biraz daha gerçekliğini hissedebilseydim kesinliklee favorim olacak bir kitaptı, ama tabiki yine de çok sevdimm