İyi Hissederek İyiliğe Fırsat Tanımak …
Sizden canlanmanız beklenir. Kendinizi iyi hissetmeniz beklenir. Siz iyisinizdir. Sevilirsiniz ve iyilik sürekli olarak size doğru gelmektedir ve eğer ona fırsat tanırsanız, deneyiminizin her halinde kendini gösterecektir.
Sayfa 84 - PEGASUS YAYINLARI, 1. Baskı, Eylül 2007, Çevirenler: Esra Makaracı, Kader Ciddi·Kitabı okudu
İyilik İyidir
Gnosei Seauton
Birlikte okunabilecek bir alıntı: “Çoğu insanın hayatı çok küçük bir oranda değişir çünkü onlar düşünceyi yaratıyor ve gerçekleşmesine fırsat tanımıyorlar. Bu tıpkı ocağa bir kabı koyup da ateşi bir açıp bir kapamaya ve kabın içindekinin neden kaynamadığını merak etmeye benzer.” Eva Gregpry 📚 Çekim Yasası /Sf.96
Gnosei Seauton
‪Bize gelen iyiliğe fırsat tanımak…. o iyiliğin üzerine düşüp ona düşünce söz ve eylemlerimizde yeteri kadar yer vererek onu canlı tutmaktır, ona sahip çıkıp, onun devamlılığını saplayıp yanı başımızdan, öylece geçip gitmesine izin vermemektir…‬ ‪Diye düşündüm, düşünüyorum.‬
Gnosei Seauton
“Bir tek şeyden memnun ol ve onunla rahatla.” ( Kendime Düşünceler : 1000K’den alıntı) .
Gnosei Seauton
Kendimizi, anlık iyi hissetmelerin ötesinde sürekli bir biçimde İYİ hissedebilmek için güzel bir fikir: #257000039 .
Gnosei Seauton
Hastayken bile tedavinin işe yarayabilmesi için tedaviyi zihnen ve kalben kabul etmemiz gerekir. Daha fazla iyiliğin de bizi bulabilmesi için kendimizi iyi hissederek iyilikle aramızda benzerlik yaratmalı, böylece kendimizi ona açmalıyız. Böylece onu deneyimlerimizde yakalamaya başlarız. Diye düşündüm, düşünüyorum.
Gnosei Seauton
Birlikte okunabilecek bir alıntı: “Bugün iyilerden olmaya bakın, göreceksiniz ki ilerisi de iyi olacak.” ( Altı Dakika ) ( Fatma Bayram ) Ne de olsa BENZER BENZERİ ÇEKER! Tabii ruhsal alemde. .