2023 19. kitabı
Çok güzel bir hikayeydi, karakterleri özellikle hassas erkek karakteri çok beğendim. Böyle adamlara hasret kalmışız. Keşke bir novella değil de uzun bir hikaye olarak okusaydık. Bu karakterleri uzun uzun okumak isterdim. Puan kırmamın tek sebebi kısa olması. Sadie bir kadın mühendis olarak kendini ispatlamak zorundadır. Kariyer basamaklarını tırmanırken çevreci yanından da ödün vermez. Bir kafede karşısına çıkan yakışıklı Erik bir kadının hayalini kurduğu her şeye sahiptir. Yakışıklı, başarılı, hoş sohbet ve yatakta harikadır. Fakat ertesi gün büyük bir oyunun içinde olduğunu fark etmesiyle Erik ile iletişimi keser. Ta ki asansörde onunla mahsur kalana kadar... "Böyle olmayacak," diye mırıldandı başparmağını elmacıkkemiğimin üzerinde gezdirerek. Bakışları dalgınlaştı. Benim ise nabzım hızlandı ve başım dönmeye başladı. "Ne-neden?" diye fısıldadım. Gözlerini dudaklarıma dikti. "Böyle bir yere varamayacağız." "Ben..." Beni belimden kavradığı gibi kaldırdı ve bir an sonra kendimi holdeki rafta buldum. Aramızdaki boy farkı epey azalmıştı.
Edebiyat & Roman
Aşk ÇıkmazıAli Hazelwood · Nemesis Yayınevi · 20231,607 okunma