İyi akşamlar arkadaşlar sizlere okurken çok etkilendiğim ve bence tüm kadınların okuması gereken harika bir kitap okudum.
Kitabımız yazar @bbusraofficiall hanımın kaleminden #bireylülakşamı isimli kitabı.
Bir kadın düşünün eşi tarafından terk edilmiş çocuğuyla bir başına kalmış, ailesi de yanında olmamış, sizce bu kadın ne yapar? Pesmi eder, yoksa hayatta kalmak için çabalar mı? İşte bu kitapda ki kahramanımız da böyle bir kadın.
Eylül sevdiği erkekle evlenmiştir ona göre oda onu sevmektedir. Ama bilmediği bir şey vardır, sevdiği adam onu, sevmiyordur bunu terk edildiği gün anlar.
Artık Eylül oğluyla yalnızdır ve hayata tutunmak zorundadır. Ama arkadaşı Sinem ona harika bir haberle gelir artık bir işleri vardır, evden çalışacaklardır. Arık daha mutlu ve daha rahattır.
Ama Eylül büyüyen oğlunun babası hakkında sorduğu sorulara cevap vermek zorundadır. Bunu onu incitmeden yapması gerekmektedir.
Eylül, oğlu ve arkadaşı yalnız kadınlar olarak toplumda yer edinip mutlu olacaklar mı?
Eylül bu toplumda yaşayan bir çok kadından sadece birisi ve hep böyle kadınlar olacak, bizlerin tek istediği yalnız kadınlara destek olmak, köstek değil. Biz kadınların tek istediği bu.
Bu harika kitabı tavsiye eden Halime Canıma çok teşekkür ederim. İnşallah bir çok güzel kitapları birlikte okuruz.
@bbusraofficiall
@tilkikitap
Ayşen Sıla
#pamuksekerkitap #neokudum #kitapcandır #tilkikitap #tavsiyekitap #keşfetteyiz #okumazamanı #vuslatınkitapkurtları #yorumzamanı #kitapcandır #benokudumsırasendeoku #kitaplaryolda #kitapincelemesi #heryerdeokuyanlar #kitaplaryolda #kitapincelemesi
Bir Eylül AkşamıBüşra Keskin Bütün · Tilki Kitap · 202311 okunma