Adı her neyse
2023 64. kitabı
Ay Işığım" ve "Sır  Bende" kitaplarının sonuncusu Adı Her Neyse serinin sonu şimdilik. Özlem Binel'in kaleminden okuduğum dördüncü kitap. Seri dediysem bağımsız olarak da okunabilir. Zaten kitabın içerisinde önceki kitaplara atıflarla zorluk yaşatmamış yazarımız. . Düşle gerçek arasında gidip geliyoruz bu kitapta. Yıllardır Londra 'da yaşayan Sevde, bir üniversitenin daveti üzerine Türkiye'ye gelir. İşte herşey Türkiye'ye gelişi ile başlar. Düşle gerçek arasındaki gidiş gelişler neredeyse aklını kaçıracak boyuta getirir onu. Kendi gerçeğini bulmak için geçmişe anılara sığınır. Ninesi Leman'dan kendisi adına ve yıllar sonrasına teslim edilmek üzere yazılmış bir mektup alır Sevde. İşte bu mektup hayatının dönüm noktası olacaktır. Çok çok severek ve her sayfasını merakla çevirerek okudum. Yazarımız kalemi ile okuru yine büyülemeyi başarmış desem yalan olmaz. Canım Şebnem Şanlı @sayfalardabulusanlar ile birlikte okuduk bu güzelliği. Ben çok severek okudum ve kitabın kapağını gözlerim dolu dolu kapattım. Tüm kitap dostlarıma gönülden kuvvetle tavsiyemdir. Adı Her Neyse Özlem Binel
Roman-Edebiyat
Adı Her NeyseÖzlem Binel · İnkılap Kitapevi · 202380 okunma