2024 16. kitabı
“Buz Kafesi", Bilge Hantepeli'nin kaleminden çıkan etkileyici bir eser. Kitap, iş dünyasının acımasız rekabeti ve ailenin içindeki çalkantılı ilişkileri harmanlayarak okuyucuya unutulmaz bir deneyim sunuyor. Asil'in hikayesi, ailesinin içindeki sevgisizlikle başlıyor. Barbaros'un işe olan takıntısı, ailesini adeta gözden çıkarmasına neden oluyor. Bu arada Asil, geçmişte aşkından vazgeçmek zorunda kaldığı Bahar'la tekrar karşılaşıyor. Ancak aşkın gücü, aile içindeki sorunlarla baş etmeye yetiyor mu, yoksa daha büyük sınavlar mı bekliyor? Kitabın en çarpıcı yanlarından biri, karakterlerin derinliği ve gelişimi. Asil'in genç yaşta yaşadığı duygusal karmaşa, okuyucuya kendini bulma şansı veriyor. Aynı zamanda, iş dünyasındaki hırslı rekabetin, aile bağlarını nasıl zayıflattığını görmek de düşündürücü. Bilge Hantepeli'nin akıcı üslubu ve sürükleyici kurgusu, kitabı bir solukta bana okutturdu.. Kitap boyunca yaşanan beklenmedik olaylar ve çözülmesi gereken sorunlar, beni büyük bir merak içinde tuttu. Sonuç olarak, "Buz Kafesi", aile, aşk, iş dünyası ve insan ilişkileri üzerine düşündürücü bir roman.
Buz KafesiBilgehan Tepeli · Oleksa Yayınevi · 202359 okunma