Puan vermedi·330 syf.····Okunma: 01 Ocak 2024 23:17 Artık bir Zülfü Livaneli hayranıyım bu kitaptan sonra. Kitap gerçekten etkileyiciydi. Her sayfada olaylar tahmin ettiğimden farklı şekilde ilerledi. Yani kitabı okurken şöyle olabilir diye yürüttüğüm her senaryo farklı çıktı ve bu daha çok kitaba baglanmami sağladı çünkü heyecanla merak ettiriyor, öyle değilse o zman ne oldu diye okudukça okutturuyor kitap kendini. Yeni yılın ilk kitabı harikaydı:)
Ludmillanin Ahmet'i şikayet ettiğinde acaba sasirtmaca yapti da aslında olga mi şikayet etti diye düşünmüştüm. Orda asıl gerçekte şok olmayacak yoktur bence. Ve en çok sasirdigim ikinci kısım ise kitabın sonuna kadar Mehmet'i Ahmet olarak tanıtması ve aslında Ahmet'in ölmüş olması en çok şaşırdığim noktalar bunlardi ya. Birde ludmillanin olgaya aşık olması var tabi.
Kitapla kendimi bagdastirdigim nokta ise aşkın gözü bağlı ucuurumun kenarında yürümek olduğundan bahsetmesi. Kesinlikle öyle. Aşk öldürür. Sevgi iyilestirir. Aşk, harika bir şey gibi gözükse de korkutucu bir şey bence.