#güneşözümüalıyor
Selam
Nasılsınız?
Neler yapıyorsunuz?
2023 felaketler senesi oldu 2024 biraz olsun yüzümüzü güldürür
2023 bir çok okuyucu için istediği gibi olmadı benimde dahil.. Umarım bu yıl daha verimli okuyabilirim
#güneşözümüalıyor bu sene için ilk kitabım diyebilirim.
Genelde yeni yazarlar keşfetmeyi severim bazen zaman kaybı olsa da bu kitap kendini bir şekilde okutuyor
Kitabın kelimelerle dans eden, yönlendiren ve gerçeklere bir de bu açıdan bakın diyen tarzı hoşuma gitti. Adaletsizliği, sevgiyi, sevgisizliği, gizemi ve vazgeçişi hepimiz zaman zaman yaşıyoruz ama sonuçları hepimizi farklı etkiliyor. Hayat herkese aynı olayları yaşatır lakin hissettirdiği çok başkadır.
Baş karakterimiz Ufuk i̇ntihar düşüncesiyle o günün dünya üzerindeki son günü olduğunu anlatıyor.
Sonra geçmişe gidiyor ve hayatının kesiştiği insanları anlatıyor. Nil, Hüseyin Amca ve ölmeyi düşlediği gün karşısına çıkan Yusuf Ağabey.
Karşımıza çıkan insanlar bu hayatta bize ya ödül olur ya da ceza.. Kimse sebebsiz şekilde girmez hayatımıza..
Cezadan çok ödül olarak giren insanlar olsun hayatımızda
Merak etme, karanlıkta da olsa seni sevmeye devam edeceğim. Ben zaten seni hep zifiri de, zemheride sevdim.
- Hastalığı yüzünden hayatı boyunca güneşten kaçmış, hayatı günbatımlarıyla başlayıp tan vaktiyle sona ermiş, hiçbir zaman günün ilk ışıklarını sevdikleri ile kahvaltı sofrasında karşılayamamış, onlarla ortak bir anı paylaşabilmek için güneş tutulmalarını iple çekmiş bir kadındı..... Kitabın arka kapağını Okuyunca sebebsiz bir şekilde merak edip okudum... 120 sayfa olmasına rağmen ben çok aktif okuyamadım yeniden aktif okumalarıma dönmek istiyorum
@mustafa.tann
@destekyayinlari