···Okunma: 20 Aralık 2023 22:07 Kitabı okumanın üstünden bir süre geçti ve sindirmek istedim açıkçası. Kişisel gelişim kitaplarına pek merakım olmadı. Kişisel gelişim endişesi olan insanın kendini geliştirme isteği ona rehber olacaktır fikrindeyim genel olarak. Ayrıca burda bunu okuyorsanız da zaten böyle bir endişeniz vardır diye düşünüyorum . Kendime bir şey katmak istiyorum ve bunu bir felsefe olarak hayatıma uyumlamak istiyorum diyenlerdenseniz tanıştırayım siz bir "Savaşçı" adayısınız. Kitabımız yazar bey ile bir seminerde karşılaşan sonrasında iletişimleri devam eden bir öğretmenle konuşmaları üzerinden gitmekte. Kendim de öğretmen olma yolunda giderken bu ülkedeki gidişat, öğretmenlerin durumu vb bir çok konuda birilerinin bizleri de anladığını görmek ve kitapta kendimden bir şeyler bulmak çok hoşuma gitti. O yüzden öğretmenlere ve öğretmen olmak isteyenlere mutlaka öneririm. Bakış açınızı değiştirecektir. Lakin bu kitabı sadece öğretmen okusun diye yazmamışlar başta da söylediğim gibi kendini geliştirme çabası bulunan insanların da çok fazla şey öğreneceğini düşünüyorum. Bana yer yer "Vay be benim de içimde bir savaşçı varmış" dedirtti. Ben bir tavsiye üzerine okudum umarım siz de okur ve tavsiye edersiniz. Esenlikler