2024 1. kitabı
Okunma: 06 Ocak 2024 21:49
Herkesin, hayatında en az bir kerede olsa kendisine“ acaba farklı kararlar alsaydım hayatım nasıl olurdu? Diye sormuştur. Bazen aklımız, devam etmediğimiz akademi kariyerimiz de bazen başvurmadığımız bir iş başvurusun da bazen de kabul etmediğimiz bir aşk teklifinde ya da terk ettiğimiz bir ilişkimiz de olabilir. Nora da kendi hayatında bunları yaşayan bizden birisi ama tek farkla” paralel evrende” tüm pişmanlıklarının önizlemesini yaşıyor. Edinemediğimiz arkadaşlarla, yapamadığımız işlere, evlenmediğimiz insanlara, yapmadığımız çocuklara özlem duymak an meselesi. Kendimiz başkalarının gözünden görmek ve olmamızı istedikleri bin bir kişiye dönüşmüş olmayı dilemek için en ufak bir çaba gerekmiyor. Pişmanlık duymak ve sonsuza, zamanımız doluncaya kadar duymaya devam etmek çok kolay. (S/271) Kısacası diyor ki; Hepimiz olmamız gerektiği yerdeyiz, telaşlanmayın, diğer seçenekleri değerlendirseydiniz de daha çok mutlu olmayacaktınız, bizi var eden aldığımız kararlar ve tecrübelerimizdir. Hayatınızın her anının kıymetini bilin ve farkında olarak yaşayın. Mutlu olun :) İnsana dolu dolu hissettirecek bir kitap olmasa da bazı farkındalıkları hissettiriyor. Herkese kitap dolu geceler, iyi okumalar Ve sakin olun her şey yerinde ve zamanında güzel :) Gece Yarısı Kütüphanesi Matt Haig
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598,1bin okunma