*Bekar anne
*Kasaba
*Acı geçmiş
*Yetişkin içerik (çok az)
Herkese merhaba
Seriyi almama sebep olan, büyük bir beklentiyle okuduğum ve beklentimi sonuna kadar karşılayan Juniper Tepesi'yle geldim. Ben bu tür naif, romantik ve duygusal kitapları seviyorum, kendi dramım dışında başka dramları görünce rahatlıyorum çünkü. Acı çeken tek insan ben değilmişim diyorum ndnfnf
Kitabın konusuna değinmek istiyorum; Memphis Ward hayatının en kötü beşinci gününde, Montana'nın sevimli kasabası olan Quincy'ye yaptığı yolculuğu tam olarak bir kabusu andırıyordu. İki aylık oğluyla birlikte geçmişi tamamen silip yeni bir hayat kuracak, görkemli The Eloise otelinde temizlikçi olarak çalışacak ve bir garajın üstündeki çatı katı dairesinde yaşayacaktı...
Hayatı boyunca gördüğü en yakışıklı adamla karşılaşana dek, o günün hayatının en kötü beşinci günü olduğunu düşünüyordu. Knox Eden onun hayal bile edemeyeceği kadar mükemmel bir adamdı ve Memphis iyi bir hayata sahip olmak için hayallerden vazgeçmeyi öğrenmişti. Knox Eden onun için bir hayal olarak kalacaktı.
Knox benim mükemmel bir adamım her bir parçana ölüyorum bebeğim:))) Düşünceli, kibar ve naif bir adam olmanın yanı sıra çok da güzel seviyordu Memphis'i. Geçmişte yaşadığı onca şey yüzünden kaba veya iğrenç olmak yerine kendi kabuğunda yaşayan harika bir adam olmuş resmen. Memphis'in oğluna her oğlum veya oğlumuz dediği an eridim bittim.
Memphis oğlu için koca bir serveti, lüks bir yaşantıyı ve ailesini silip atan, çok ama çok güçlü bir kadındı. Çok sevdim onu. Duygusal bir kadındı evet ama ağlamaları, evhamları, endişeleri bile yerindeydi. Son zamanlarda okuduğum en güçlü kadın karakterlerden biriydi.
Hikâyesini öğrendiğimde ağzım açık kaldım, Knox'un hikayesi de beni şaşırttı ama Memphis'in hikayesi beni çok çok şaşırttı. En azından ben böyle bir şey beklemiyordum.
Yinede hatalarına rağmen çok sağlam bir şekilde ayağa kalmış, oğlu için mücadele eden harika bir anne olmuş. Knox gibi bende hayran kaldım....
Kitabın sonu yine hızlı toparlanmıştı ama bu Indigo Dağı'nda olduğu kadar rahatsız etmedi beni. Kitabın temeli böyle bir sona yatkın olduğu için, yalnızca hızlı bir geçiş diye düşündüm, her yerden çocuk çıkması anksiyetemi coşturdu ama yinede güzeldi jdjdj
Indigo Dağı kesinlikle öyle bir sonu haketmiyordu, bir kez daha söyleyeyim.
Eden ailesi için diyecek bir şey yok, mükemmel insanlar. Beni evlatlık alırlarsa mutlu olurum djjdbd Sıradaki okuyacağımız kardeş, Talia Eden. Ancak beni Knox'un kitabı kadar heyecanlandırır mı bilmiyorum. Yinede beklemedeyim.
Kitapla kalın efenim.
Devney Perry