2024 1. kitabı
Okunma: 09 Ocak 2024 09:45
Kitap gerçekten günümüzde hırslarına ne kadar da açıklık getirmiş Özellikle günümüzde Yahudi-Filistin savaşı üzerine bu kitabı okumam ayrı bir tevafuk oldu. Aslında yok olmalarına herhangi bir engel olmayan bir ırk nasıl oluyor da yükselebiliyor sonra şu aklıma geldi onlar inançlarını millilestirip din kisvesi altında kendilerine bir yol buldular ve biz hala küçücük bir topluluğu müslümanca yikamiyoruz bu da bizim ne kadar niteliksiz inançlara sahip olduğumuzu gösteriyor. Onlar bir küçük topluluk biz çok büyük bir topluluk bizim inancimiz küçük topluluğumuz büyük onların ise toplulukları küçük inanclari büyük. İnandıkları yolda ilerlemeyi ne güzel de iyi huy edinmisler.Ben bir daha bir Adolf Hitler gibi bir adam yeryüzüne gelebilir mi diye düşünüyorum. Çünkü kimse baş edemiyor Yahudi zihniyetiyle Kitabı okurken evet hala öyle hiç değişmedi dediğim ne kadar çok şey oldu. Emeksiz sömürülenler emeğini halkın işçisinden alıyorlar.Enflasyonun kötü olduğu bu çağda hala uyanamayan bir sürü uykucu zihniyet var. Tek başına yol alınmaz birlik olunca güç doğar ama o gücümüz bile elimizden alınmış. Zihnimiz her şeyi yapabilir ama eylemlerimiz bizi hapise mahkum etmiş. Ben Yahudilerin bu kadar küçük olmalarina rağmen böyle büyük işler yapabilmelerine acayip şaşırıyorum. Kullanılmak demek bu herhalde çünkü kendi zihinleriyle düşünmüyorlar.Zavalli bir topluluk ama bütün Müslümanlığı da alt edecek kadar güçlüler. Bizim inancimiz gücümüz yokmuş Çünkü tarih tekerrür ediyor ama Adolf Hitler gibi biri gelir mi bilmiyorum. Kitap okunmaya değer harika bir eser.
KavgamAdolf Hitler · En Kitap · 201612,8bin okunma