2024 19. kitabı
Okunma: 17 Ocak 2024 20:45
Empty Kingdom adlı serinin ilk kitabı daha devamı henüz yok yazarın dili güzel daha önce Rock serisinden kitap okumuştum . Delilah 24 yaşında manyak çalışkan ve yaratıcı bir mimar erkek arkadaşı işte takım lideri . Bunlar henüz seks yapmamış durumdalar ve kız bakire adam kızdan bu iş olmayacak diye ayrılıyor . Kız o gece gidip bir barda takılıp içerken Cole ile denk geliyor . Cole'un aile ezelden çok zengin oteller yerleşim yerleri gibi varlıkları var fakat gerzek babası borsadan bilgi alıp işlem yaptığı için hapse atılmış durumda . Bunlar üç kardeş aman şirketler gümlemesin diye deli gibi çalışıyorlar .Cole ile Delilah beraber şahane bir gece geçiriyorlar isim vs alınmadan bitiyor . Daha sonra kızın şirketi Cole'un otellerinin mimari işleri için tutulunca tabi bunlar yine karşılaşıyor . Çok uzun süre önce uzak durma sonra takılalım havası ve sonrasında takılmaları ile ilişkileri adım adım gelişiyor . Delilah son derece güzel aklı başında tatlı bir hatun aptal saptal halleri pek yok genelde hissettiğini açık net söylüyor . Cole hislerini anlamakta zorluklar yaşadı bonus olarak aile işinin her şeyden önce gelmesi gibi aile kuralı ilişkilerini direkten döndürdü . Ben genel olarak beğenerek okudum :))
Coldhearted KingL.M. Dalgleish · ‎ Independently published · 202321 okunma