Empty Kingdom #1

‎ Independently published
İngilizce

2024 19. kitabı
Okunma: 17 Ocak 2024 20:45
Empty Kingdom adlı serinin ilk kitabı daha devamı henüz yok yazarın dili güzel daha önce Rock serisinden kitap okumuştum . Delilah 24 yaşında manyak çalışkan ve yaratıcı bir mimar erkek arkadaşı işte takım lideri . Bunlar henüz seks yapmamış durumdalar ve kız bakire adam kızdan bu iş olmayacak diye ayrılıyor . Kız o gece gidip bir barda takılıp içerken Cole ile denk geliyor . Cole'un aile ezelden çok zengin oteller yerleşim yerleri gibi varlıkları var fakat gerzek babası borsadan bilgi alıp işlem yaptığı için hapse atılmış durumda . Bunlar üç kardeş aman şirketler gümlemesin diye deli gibi çalışıyorlar .Cole ile Delilah beraber şahane bir gece geçiriyorlar isim vs alınmadan bitiyor . Daha sonra kızın şirketi Cole'un otellerinin mimari işleri için tutulunca tabi bunlar yine karşılaşıyor . Çok uzun süre önce uzak durma sonra takılalım havası ve sonrasında takılmaları ile ilişkileri adım adım gelişiyor . Delilah son derece güzel aklı başında tatlı bir hatun aptal saptal halleri pek yok genelde hissettiğini açık net söylüyor . Cole hislerini anlamakta zorluklar yaşadı bonus olarak aile işinin her şeyden önce gelmesi gibi aile kuralı ilişkilerini direkten döndürdü . Ben genel olarak beğenerek okudum :))
2025 25. kitabı
Öncelikle çevirigiller ekibine çok teşekkür ederim tekrar Klasik bir milyarder romantizmi aslında seri 3 kitaptan oluşuyor KİNG imparatorluğunun 3 varisini her bir kitap anlatıyor. BU KİTAPTA kızımız sevgilisi aldatınca bir bara gider yakışıklı bir yabancıyla one night stand takılır sonra bir bakar yeni aldığı işin patronu bu ... aaa biz şok her neyse olaylar gelişir ayy yok istedim yok istemedm vs vs bütün okuduğunuz romantik kitapların karışımı gibi olmş zira cümleler bile benzerdi boş zamanınız varsa okuyun derim ama çokta farklı bir konusu yokk
#çevirigiller
Delilah & Cole
2025 12. kitabı
Serinin ilk kitabı ve devamını mutlaka okuyacağım. Tamam aşırı klişe gibi gelebilir kitap. Ama klişeyi güzel yazmış yazar ne yapalım. Severek okudum. Yazarın dili de güzel ve aşırı akıcı. Delilah yıllarca ilişkilerden kaçan ve kendini yaptığı işte en iyisi olmaya adamış bir mimar. İş yerinde birlikte olduğu adam tarafından terk edilince kendini bir bara atıyor ve Cole ile tanışıyor. Onunla tek gecelik bir ilişki yaşıyor ve herkes yoluna bakıyor. Bir süre sonra Delilah ın şirketi bir otel firması ile iş anlaşması yapıyor ve bilin bakalım otel firmasının sahibi kim. Bildiniz Cole. Sonrası inişli çıkışlı bir ilişki. Cole çok ruhsuz ve sıkıntılı bir karakter ve Delilah la birlikte bizimde kalbimizi fazlası ile kırıyor, kızımızı çok üzüyor, ağlatıyor. Neyse bakalım diğer kardeşlerin hikayeleri nasıl olacak, umarım bu kitap kadar güzeldirler.
·414 syf.·
2026 5. kitabı
Delilah kısa süreli sevgilisinin ayrılma kararı sonrası üzüntüyle kendisini bara atar ve orda Cole'e denk gelir. Cole'un oldukça ikna edici yöntemleri sonucu bir intikam gecesi geçirirler. 1 ay sonra ise calisacaklari şirkette COO olduğunu görür. Bu konuda bir kitap eminim hepimiz bir kerede olsa okumuşuzdur. Benim de en sevdiğim türlerden. İki karakterde gayet aklı başındaydı. Gereksiz veya ezikce davranışlar sergilemediler. Milyader adam ben tek gecelik ilişki adamıyım benden daha fazlasini bekleme der kadin da neden denemiyeyim der ve yavaş yavaş olaylar gelişir. Sırıtan,mantık hatası bulunan bir yer yoktu. Ayrılmaları da barişmalari da yerindeydi. Hatta yaptıkları projeler hakkında o kadar özenli ve güzel bilgiler veriliyor ki o kısımları bile merakla okuyorsun. Okumaktan keyif aldım. Diğer kardeşlerin hikayelerini de çok merak ediyorum. Serilerdeki yan karakterleri okumak pek benlik değil ama kitap boyunca özellikle Roman'ı merak ettim.