·314 syf.····Okunma: 22 Ocak 2024 17:35 Black Angels MC serisinin ilk kitabı bomba patlayarak sinirimi bozdu . Dili anlatımı kötü bonus olarak korkunç bir kadın karakter zerre hissedilemeyen aşk 3 yaşında çocuk bile sevimsizdi ya inanılmaz. Şimdi zaten bu okuduğumuz türlerde tamamen farklı konu olabilmesi mümkün değil bu noktadan sonra . Her konuyu ve bin varyasyonunu okuduk sanırım olay tamamen akıcılık hissettirebilme ve karakterlerin derinliği hoşluğu . Ve bunu beceremeyen tonla yazar var .
Baş salak mızmız kadın kahramanımız Mallory 28 yaşında 3 yaşında oğlu ile sefil şekilde yaşıyor . Bu ciddi anlamda pek beğendiği taktığı adam on sene falan takipçi oluyor . Sonunda bir şekilde adamla yatmayı beceriyor ve bilerek hamile kalıyor . Kadından şu hikayesi ile bile tiksindim şahsen adama söyleyince hoş olmayan bir tepki ile karşılaşıyor doğal olarak . Sonra adam kaza geçirip ölüyor bu gerzekte ne alaka ise benim yüzümden öldü diye vicdan yapıyor .Çocuğu ile kasabadan ayrılıp devamlı kaçıyor niye kaçtığını öğrendik sonunda neyse . Hunter 36 yaşında abisinin çocuğunu doğurup kaçıp duran bir kadın olduğunu öğrenip peşine düşmüş ne zamandır . Sonunda bunu buluyor alıp getiriyor Mallory'i ben size bakacam diye . Fakat genel olarak kadının halleri inanılmaz sevimsiz saçma sapan ve itici . Bunlar niyeyse sonunda aşık oldular bazı aksiyonlar oldu kadın niye kaçmış anladık Hunter'ın abisinin ölümü kaza değilmiş vs vs . Fakat bu sevimsizlik boyunca benim tadım kaçtığı için bitse kurtulsam diye okudum :(((