Puan vermedi·216 syf.····Okunma: 23 Ocak 2024 10:38 Feray… Tek isteği elinden kaçmış bir hayal varken yeni bir hayale tutulup sevmek sevilmek. Oldu sandı olmadı hep bir bahaneye sığındı ama olmadı o adam ve içindeki o karanlık daha da kendini gösterdi. Din adı altında yapılan her iğrençlik baş göstermeye başladı kendilerine göre çevirip din adı altında her şey onlara mübahtı. Feray başta olmak üzere kadınlara yağılan her türlü iğrençlik. Feray kendine yapılanları ne zaman kabul etti kızını bir daha görmeyeceğini anladığında ama ne zaman tekrar o kabulleniş bitti başka bir kıza yapılanlardan sonra onu Cennet tekrardan ayağa kaldırdı. İşte orda olanlar oldu doğru yada yanlış onlar kendilerine göre çevirdiyse bizde bunu çevirdik öldürdü onları hayatını zindana çeviren her bir bireyi o cesareti bulup yok etti.
Yeni bir hayat kurmak istedi kızıyla ama olmadı kızıda babası gibi kocası gibi din adı altında annesine öl diyebilecek kadar yıkandı beyni o zaman vazgeçti Feray Defne yoktu ölmedi ama artık yoktu.
Tekrar tutunmaya çalıştı ve o ilk hayaline tutulup o sahneye çıktı Feray. Ne kadar tam ne kadar mutlu bilemeyiz tabi.
Ama her kadın dimdik dursun ayakta!!!