2024 9. kitabı
Okunma: 24 Ocak 2024 14:24
Günlerden bir gün keşke Kurabiye olsam dediğim anlardan birinden herkese kucak dolusu selamlar Bu zamana kadar iki yazarın yazdığı kitaplardan hep uzak durur okuduklarımda hep kusur arardım. Sevgili Parker ve L.J tüm tabularımı yıkmış durumda. Zira bu ikili alıp okuyabileceğim en eğlenceli, en ateşli, en nefret dolu ve en tutku dolu kitabı yazmış. Kızımız Dallas, sosyeteye taktim edilmiş ve babasının ona uygun gördüğü biriyle nişanlıdır. Bir gün bir partide anın tutkusuna kapılıp Romeo ile olmaması gerekenden daha yakınlaşır ve beraberinde kocaman bir skandal patlak verir. Romeo'un planı artık su gibi akar. Dallas'ın babasıyla anlaşma yaparak Dallas'ı evlenmeye zorlar. Dallas'ın da haklı olarak bu andan itibaren tek amacı Romeo'ya hayatı zindan etmek, kan kusturmak! Eh bunda da epeyce başarılı oluyor. Karanlık Romeo'm karanlıklar içerisinde tam bir prens. CFO olduğu aile şirketinde tek amacı hastalıklı babasının onu CEO olarak seçmesi. Bu uğurda yapamayacağı şey yok! Ailesi ile olan intikamında, Dallas'ın nişanlısı Madison ile olan intikamında, Dallas'a olan tavrında kısacası herşeyde sonsuz haklıydı. Bebeğim sonuna kadar destekçinim! Romeo'nun yakın arkadaşları ile olan mesajlaşmaları gelmiş geçmiş en eğlenceli mesajlardı. Özellikle Romeo'nun tepkileri "Romeo gruptan ayrıldı" Keyifle okunacak kitaplar arasında ilk sıralarda yerini aldı. Serinin ikinci kitabı Mart ayında yurtdışında çıkması bekleniyor ve bu umarım Oliver'ın kitabıdır. Yerlerde sürüm sürüm süründüğü anları okumak için sabırsızlanıyorum O zamana kadar bu kitabı mutlaka alın OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle
Karanlık Romeo’mL. J. Shen · Olimpos Yayınları · 2023918 okunma