SELAAMMM
Sizlere muhteşem bir kitabın yorumu ile geldim. Son sayfasına kadar acaba ne olacak derken gerçekten böyle bir son beklemiyordum
Gözünü açtığında kendini ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde bulur kendini Serkan Yıldırım
Adını dahil hatırlamayan Serkan için herşey kendisine yabancıdır. Bulunduğu zaman katatoni halimde olduğunu öğrenir. Bir süre ilaç tedavisi olurken kim olduğunu, kendisine ne olduğunu, nasıl ve neden bu hale geldiğini sorgulamaya başlar.
Kenan hocası'nın hipnoterapi fikrine sıcak bakmaması, bunun riskli olduğunu söyleyip ertelemesi ile Serkan başka detaylar ile yüzleşir. Ve Serkan Yıldırım'a onun isteği üzerine hipnoterapi yapılmaya başlar. Serkan bir bakar ki çocukluğu ile yüzleşmeye başlamış. Hipnozdan sonra psikolog ile konuşmaya başlar ama neden hala burada olduğunu kestiremez. Ve zaman geçtikçe hatırladıkları ile yüzleşmeye başlar. Ve biran önce nasil bu hale geldiği zamana gelmek ister.
Peki Serkan neler hatırladı ki, uyum sorunları ortaya çıktı?
Serkan'ın bilgisini ihtiyaç duyulan adlı vaka ne acaba?
Tüm bunların cevapları eserimiz #kayboluş ta. Psikolojik ve polisiye türünde olan bu ustaca harmanlanmış kitap kesinlikle tavsiyedir. Elimden düşürmediğim bir kitap oldu. Tel solukta okuyup sonraki her sayfayı meral ediyorsunuz. Tek kelime ile muhteşemdi.
Sorunlarının yaşamayı, yaşamındaki diğer insanları unutturmasına izin vermeyin (syf92)
İnsan insanın kurdudur.(syf179)