2024 4. kitabı
Okunma: 26 Ocak 2024 05:07
|| Kuralların Yıkıldığı Yaz• K.L. Walther 7/10 KONUSU Meredith, ablası Claire’i kaybettikten sonra hayatındaki herkesten uzaklaşıyor. Belli bir süreden sonra yaz tatilinde tüm aile bir düğün için toplandıklarında Meredith biraz olsun acısını unutuyor vee düğünden önce geleneksel “Suikastçı” oyunlarını oynama kararı alınıyor. Claire’in çok sevdiği ve çok başarılı olduğu oyun.! Ve Meredith ablasının anısına bu oyunu oynayıp onun için bu oyunu kazanmak istiyor YORUMUM Arkadaşlıktan Aşka Yaz eğlencesi Güçlü Aile Bağları Romantik Komedi Bir keree yarışma aşırı eğlenceli, AŞIRI!! Herkese düşmanının adı yazılı bir kağıt veriliyor, günün 24 saati oynanabilir, belli bir mesafe sınırı var ve cephaneniz su tabancası, su balonları, sulu herşey!! Ahahahah ve kendi hedefini oyundan çıkardıktan sonra onun hedefi artık senin düşmanın haline geliyor falann!! Tabi ittifaklar gizli buluşmalar falan gerçekleşiyor, ama aile bu işi o kadar ciddiye alıyor ki Birbirlerini oyundan çıkarma anlarına bittim ve aşırı eğlendim Sadece kitaptaki aşk bana çok geçmedi Meredith(gelinin kuzeni) ve Wit(damanın üvey kardeşi) arasındaki çekimi fazlasıyla hissetsem de gerçek hissettiremedi malesef.. Ve her ne kadar kendisini okuyamasak da Meredith’in ve diğer aile üyelerinin onu andığı anlarla Claire’yi aşırı sevdim Hatta en çok onu sevdimm Kitap beni biraz sıktı açıkçası, konusu çok tatlı olmasına rağmen bu kadar detaya gerek var mıydı diye sorguladım ve buda sıkılmama sebep oldu ama sonlara doğru çok fazla duygulandığım yer vardı o yüzden yine de kalbimi kazandı
Kuralların Yıkıldığı YazK.L. Walther · Martı Yayınları · 2023194 okunma