2024 3. kitabı
Okunma: 30 Ocak 2024 12:58
Deli Bal Kesişme Anadolu bozkırın vahası ya da Perslerin ona verdiği "Güzel Atlar Ülkesi" Kapadokya, Defne ve Devrim'in hikayesiyle destansı bir aşka şahitlik etmeye hazırlanıyor.... Hiç hayatınızda bir günün aniden karanlığa gömüldüğünü gördünüzmü? Defne Üniversitede yeni mezun olmuş ailesi ile İstanbul'da son kez akşam yemeği yiyeceklerdi. Kaldıkları otel babasının yeni ortağının oteliydi. yemek çıkışı saldırıya uğrarlar. Annesi Babası Kardeşi bir gecede kaybeder ve kendisi mucize bir şekilde hayatta kalır zorlu tedavi sonrası toparlanır .Teyzesinin yanına yurtdışına gider. bir sene sonra ülkesine doğduğu topraklara Nevşehir Ürgüp dönmeye karar verir. Babasının polis arkadaşını ara onunla iş birliği yapar katilleri bulması için Defne o geceyi aklından çıkartamaz ailesinin ölümünün kimler tarafından planlandığını ögrenmek ister intikam ateşiyle yanıp tutuşur. Ailesinin emaneti Delibal otelinin başına geçmek durumuda kalır . Ailesi için savaşmaya güçlü kalmaya devam etmesi gerekiyor. ailesine yapılanların hesabını sormadan bırakmayacaktır. Devrim ile Defne sürekli yolları kesişmesi uçakta beraber yolculuk yapmaları yolları sürekli kesişir. ikisinin birbirine bağlayan gizli bir bağ vardır. İkilinin arasında ciddi bir çekim olur. Defne ne kadar inkar etsede onların birleştiren bir güç vardı. Devrim yakışıklı otoriter ne istediğini bilen bir adam. aklı kalbi arasında kalan Defne . Defne'ye gelen isimsiz notlar tehtid mesajları kim tarafından gönderiliyordu? Defnenin kuzenleri İpek İnci ah ikizler aklıyla başa çıkmak ne mümkün Devrim ve Defneyi bir araya getirmek için türlü numaralar çevirmeleri çok keyifliydi. Mira en aklı başında karakterdi avukat olmasının çok katkısı var. Kitabı soluksuz okudum sonu beni çok şaşırttı öyle bişey beklemiyordum Devrimin hislerine suçsuz olduğunu düşünüyorum bu kompluyu kim kuruyor? @melldateke Oleksa Yayınevi kitap çok can alıcı yerde bitti devamı hemen gelmeli çok keyifli bir kitap okudum kaleminize sağlik @seldaca.comments Önerisiyle okudum teşekkür ederim #oleksayayinevi #delibal #kitapönerisi #yenikitap #kitapokumak
DelibalMelda Teke · Oleksa Yayınevi · 202316 okunma