2024 1. kitabı
(Spoiler içerir) Selamm Ana karakterimiz Ege Akın 17 yaşında. 11.sınıfın son günü bir kamp olacağı öğreniliyor. Ve öğrenciler yaz tatilini kampta geçirmek için yola çıkıyorlar. Ege aylardır kullandığı blogger hesabında biriyle konuşuyor. Dertleşiyor. Hailey17. Kampta Hailey 17 ile aynı okulda hatta aynı sınıfta olduğunu öğreniyor. Hailey17'yi arıyoruz uzun bir süre. Okulun pöpüler kızları Tuğçe ve Berçinle arkadaş oluyor ve zorbalığa uğrayan Ege bi anda popüler oluyor. Hailey17 yakın arkadaşı olan Berçin çıkıyor. Berçin bipolar rahatsızlığı olan biri ve bunu bilen sınırlı kişiler var. Kitabım bitmesine yaklaşık 100 sayfa kaşa mutlu olduklarını görünce içime bir şüphe düşmedi değil. Tam kötü devam edicek diye düşünürken ana karakterimiz Egeye araba çarpıyor. Yürüyememe ihtimali olan Ege umudunu kesmiyor. Kötü bir son gibi olsada mutlu bitiyor. Devamı olan bir seri ama ne yalan söyleyeyim 2.kitabını okuma gereği duymuyorum. Ama okuduğum için pişman değilim. O arkadaş ortamı ve eğlenceli sahneler için okumaya değer. İyi okumalarr
GözlükKoray Yersüren · Ephesus Yayınları · 20183,020 okunma