2024 9. kitabı
Okunma: 31 Ocak 2024 10:10
Cinayet işleyen bir gencin psikolojik öyküsü ve ahlaki sonuçları anlatılıyor. Sayfa sayısı gözünüzü korkutmasın. Öylesine akıcı, merak uyandıran bir kitap ki , elinizden bırakmak istemeyeceksiniz. En azından benim için öyle oldu. Geçen yıl kitap fuarından almıştım ve uzun zamandır okumak istiyordum. Derslerin yoğunluğundan bu kitabı araya sıkıştırmak istemedim. Sonunda yarı yıl tatilinde okuma fırsatı bulabildim. Benim için acayip bir deneyim oldu. Yazarın okuduğum ilk kitabı idi ve favorilerim arasında başa yerleşti desem abartı olmaz. Raskolnikov'un hikayesi beni çok etkiledi. Açık gönüllülükle şunu söyleyebilirim , kitabı okurken resmen yaşadım. Kitaptaki her bir olay , karakter tek tek zihnimde canlandı. Hayal gücümü harekete geçirdi. (Ki ben kitapta en çok bunu severim.) Düşündüm, kendi kendime sordum, planlar yaptım, olası sonuçlar hakkında fikir yürüttüm, Kesinlikle okunması gereken kitaplardan. OKUYUN
Dünya Klasikleri - Edebiyat
Suç ve CezaFyodor Dostoyevski · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2025194bin okunma