✓ TÜRLER
- Forced Proximity (Zorunlu Birliktelik)
- Grumpy x Sunshine (Huysuz x Günışığı)
- Smut (Yetişkin içerik)
- Sport/Hockey Romance (Spor romantizmi)
✓ KONU
Ryan Bell, sosyal medyada makyaj videoları çeken bir fenomendir. Küçük bir evde kedisiyle birlikte yaşar. Aynı zamanda bir güzellik merkezinde çalışarak büyükannesinin bakımevi masraflarını karşılamaya çalışır. Artan masraflar, hem işten çıkarılması hem de erkek arkadaşının başkasından bebeği olduğunu öğrenmesi üzerine Vegas'taki bir tatil gecesinde kör kütük sarhoş olur. En yakın arkadaşının sevgilisinin en yakın arkadaşı olan ve nefret ettiği hokey oyuncusu olan Rhodes'un o gece tek yapacağı onu sağ sağlim eve bırakmaktır ancak yolda sevgilisinin nişanlandığını öğrendiğinde ikisi de içmeye başlar. Bu yolculuğun sonu ise ertesi sabaha evli olarak uyanmalarıyla biter.
✓ İNCELEME
Tatlıydılar ancak ikisi arasındaki aşk bir anda ortaya çıktı gibi oldu yani biraz daha uzun yazılıp süreci daha detaylı yazabilirdi yazar. Ayrıca kitapta birinin huysuz diğerinin sevecen olduğu geçiyor ancak bu hallerini yansıttıkları sahneleri çok da göremedik genelde birbirlerine karşı ufak şakalaşmaları, tutkuları ve anlayışları vardı.
Elbette her kitapta olduğu gibi kitabın ilk %25'inde birbirlerinden nefret ettiler sonraki %25'inde aralarında bir şeyler yaşandı ve 'acaba' oldular sonraki %25'te aşık oldular. Sona doğru da ikisinden birinin bir şeyi saklaması ve diğerinin ona söylemediği için ayrılmaları bu süreçte acı çekmeleri, işlerinin yolunda gitmemesi falan filan ama en sonunda ikisinin özür dileyerek yeniden birlikte olmalarıyla biter. Klasik.
✓ Yayınevi, basım ve çeviri için söyleyeceğim bir not var -ki bence çok önemli- orjinal dilde yapılan kelime oyunlarını türkçeye çevirdiğinizde anlamak mümkün değil en azından az