2024 22. kitabı
AŞK SINIRI Ahh ben öyle güzel öyle güzel bir kitap okudum ki Kitabın ismini ve kapağını görür görmez bu kitabı okumam gerek demiştim. Bazen kitap adeta bizi çağırıyor. Bu kitapta da kesinlikle öyle oldu ve okuduğum zamanda iyi ki okumuşum dedim. Yazarımızının kalemine anlatımına hayran kaldım. Kitabımız gerçek olaylardan esinlenip kurgu ilave edilerek yazılmış. Yüreğe dokunan bir kitap olduğunu söylemeden geçmek istemem... Aşk içinde aşk olan bir kitap. Her karakteri kendi içinde aşk ile sınanan hayatları. Hakan Yüzbaşı görevine aşık bir adamdır. Yaptığı evliliği yaşayamadan araya mesafeler girmesi ile sonlanır oğlundan uzak bir hayat yaşar. Kalbini kaptırdığı Ela ile eski zamanlardan tanışır ama onunla da arasında engeller olunca kendini Türkiye-Irak sınırında görevde bulur bunu bizzat kendisi istemiştir. Halbuki aldığı eğitim ve seçim şansı olmasına rağmen kendi tercihi olur. Mert Asteğmen o ise bir an önce askerliğini yapıp işini eline alıp sevdiği Eylül ile evlenebilmek için vatani görevini yapmak ister. Kura da ise Hakkari Çukurca Pınarlı Köyü sınır karakolu çıkar. Buraya düşen herkes gibi o da bir an önce terhis olmak için gün sayar. Ama süresi bitene kadar da görevini layığı ile yerine getirir. Bir gece sınırda olan hareketlilik nedeni ile hemen tedbir alınır. Sınırdan geçen kaçaklar yakalanır bunların içerisinde iki de terörist vardır ve tecrübeli askerlerin gözünden kaçmaz.
Aşk SınırıDeniz Tekci · Altın Kitaplar · 09 okunma