CEHENNEM BOŞALMIŞ,ŞEYTANLAR ARAMIZDA
2024 4. kitabı
Okunma: 01 Şubat 2024 15:09
Ülkemizin en ciddi sorunları arasında sonu gelmeyen çocuk istismarları, cinsel tacizler, tecavüzler, cinayetler, kayıp çocuklar, insan ticaretleri, organ kaçakçılığı, göçmenler var ne yazık ki. Bunlar toplumumuzun kanayan yarası maalesef. Her geçen gün bu kadar da olmaz dediğimiz, bünyemizin almadığı haberler duyuyoruz ve artık duyduklarımıza şaşırmıyoruz maalesef. Kalbimiz kanıyor, boğazımız düğümleniyor, duygularımızı ifade edecek kelimeler bulmakta zorlanıyoruz. Belkide artık duygularımızı ifade etmekten yorulup. Sessiz çığlıklar atıyoruzdur kim bilir? Yazarımız namı değer #başkomsenevzat her kitabında olduğu gibi #kırlangıççığlığı kitabında da ülkemizde bitmek bilmeyen sorunların peşine düşüyor. Başkomser Nevzat ve ekibi bir efsanenin peşine düşüyor. 2012 yılında 12 cinayet işleyen ve arkasında tek bir iz bile bırakmadan kayıplara karışan körebe'nin 5 yıl sonra tekrar bir cinayet işlemesi ile körebe dosyasının sayfalarını tekrar aralıyor. Körebe'nin kendine has bir tarzı var, cinayetleri büyük bir titizlikle işliyor ve arkasında tek bir iz bile bırakmıyor. Körebe maktülleri arasında biraz seçici sadece çocuk tacizcilerini öldürüyor. Bu da onu diğer katillerden ayırıyor, bir amacı var yani. Başkomser Nevzat ve ekibi körebeyi yakalamaya çalışırken bazı kurumlarda yaşanan ve üstü kapatılan olayları, özel kurumların arkasında dönen dolapları, mültecilerin göçmenlerin yaşadığı zorlu hayatları, çocukluk ve ergenlik döneminde yaşanan travmatik olayların kişiliklerinde ciddi psikolojik sorunlara yol açtığını, bu travmatik olayların onları nasıl bir yetişkine dönüştürdüğünü ve topluma nasıl yansıdığını anlatan ciddi konuları da ele alıyor. Kırlangıç Çığlığı Ahmet Ümit
Polisiye / Gerilim
Kırlangıç ÇığlığıAhmet Ümit · Yapı Kredi Yayınları · 201939,9bin okunma