Hayatınızı kaliteli yaşayın….
2021 20. kitabı
Çocukken gönlünce oynayamamıştır ,o yüzden de hep çocuk kalmıştır.. Merhabalar kitap dostlarım üstadımızın başka bir kitabıyla karşınızdayım. Yine kendi hayat tecrübelerinden yola çıkarak yazılan kitap söyleşi türüdür.hatta okurken zihninizde ilber hocanın konuşması canlanıyor.hocanın konuşma hızı gibi yavaş yavaş okuyorsunuz ister istemez kitaptaki tavsiyeleri yapmak yapabilmek tartışılır tabiki ama ülkemizin şartları da ortada.. keşke kitapta dediklerini kolayca yapabilseydik. Örneğin ülke gezmeyi çok tavsiye ediyor hocamız. Ama günümüzdeki durum malum. Kitap çok iyi tavsiyeler öğütler veriyor.bu sebeple başucu kitabı diyebilirim. Özellikle son sayfalarındaki kitap ve film tavsiyeleri benim için çok önemliydi.mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum. Hocamıza uzun ömürler diliyorum. Daha çok kitap yazmasını istiyorum Herkese keyifli okumalar En çok öğretmene dikkat etmemiz lazım. Bizde model öğretmenlerdir, anlattıklarıyla bir dünya kurarlar. Öğretmen iyiyse toplumunu kurtarır. sevginin olmadığı yerde hiçbir şey kurulamıyor.. İnsan en güzel trende düşünür. Bir konu kafanı kurcalıyorsa; yazmak, anlatmak istediğin şeyleri kafanda sıralamak istiyorsan, hatta yeniden kurmak istiyorsan, bir tren yolculuğuna çıkmalısın… İyisi mi, al sen o bileti… Bakışlar çok önemlidir. İnsanın derinliğini gözleri ele verir.. Yalnız kalmayı öğrenirseniz, düşünmeyi de öğrenirsiniz… Bir Ömür Nasıl Yaşanır? İlber Ortaylı
1000k
Bir Ömür Nasıl Yaşanır?İlber Ortaylı · Kronik Kitap · 202065,2bin okunma