2024 8. kitabı
Okunma: 08 Şubat 2024 18:48
Sessiz Hasta Güzel kurgulanmış gerilim ve psikolojik bir roman okumak isterseniz; işte Sessiz Hasta... Elli dille dört milyon okura ulaşan, Yitik Kızların da yazarı, Alex Mıchaelıdes'in akıcı anlatımı ve ters köşe yapan bir son. Alicia Berenson, otuz üç yaşında başarılı ve ünlü bir ressamdır. Kocası Gabriel'i beş el kurşunlayarak öldürür. Olayın arkasından tutuklanan ve altı yıl sessizliğe gömülen Alicia, bir hastaneye yatırılır. The Greve'da aşırı dozda sakinleştirici verilerek tedavi edilmeye çalışılan Alicia'yı uzaktan takip eden psikoterapist Theo Faber yıllardır kimsenin başaramadığıını hedefler. Alicia'yı konuşturmak için büyük bir çaba sarfeder. Yakınları, akrabaları ve diğer hastalar ile görüşerek onun ve çocukluğu hakkında bil gi edinmeye çalışır. Ortaya bir de Alicia'nın yazdığı günlük çıkar. Psikoterapist Theo'nun da çocukluğu zorlu geçmiş ve şimdiki hayatında eşi tarafından aldatıldığını öğrenmiştir. Bir taraftan Alicia'nın gözünden, diğer taraftan da Theo Faber'in gözünden Yunan mitolojisinin Alkestis'in ve resimlerin izinde gizemli bir yolculuğa çıkacaksınız. Keyifli okumalar.. #sessizhasta#alexmichaelides#domingo#kitapyurducom#kitapyurdu#gerilim#psikologi#kitaplarım#kütüphanem#okuduklarım#okuduklarımdan#okudumbitti#keșfet#keşfetteyiz#kesfetteyim#keşfettengelenlertakipetsin#kitaplarım#kitaplarveyazarlar#yazarlar#yazarlarvekitaplar#yazar#okur#öneri#tavsiyekitap #book#bookstagram#bookstagrammer#booksofinstagram#booksbooksbooks#ilovebooks#readmorebooks
2024 Okuma Raporları
Sessiz HastaAlex Michaelides · Domingo Yayınevi · 202312,7bin okunma