···Okunma: 07 Şubat 2024 21:11 Aslında dili baya samimi gelen bir kitap. Psikoloji bozan kitaplardan sonra beyninizi ve ruhunuzu dinlendirmek veyahut waty ye yeni başlayan biri iseniz önereceğim kitaplardan biri kesinlikle olurdu. Kitabı okurken bir ara ana karakter yerine ben utanıp kitabı kenara bırakmış bu kitaba olan incelemeleri okudum, övenler olduğu gibi kötüleyenler ve önermeyenler de vardı. Evet bi süre sonra bi tık sizlerin diyişiyle cringe geliyor ama bu engel değil. Olumlu yanları ilk başta söylediğim gibi güldürüyor, eğlendiriyor, akıcı, vaktinizin hoş geçmesini sağlıyor ve birçok kişinin ağzıyla anlatıldığı için(ara ara) kendinizi istediğiniz karaktere yakın görüp onu ana karakter haline getirebilirsiniz ve bunun gibi birçok olumlu yanı olduğu gibi beğenmediğim bazı şeyler de var(unutmayın ki insanoğlunun yaptığı hiçbir şey kusursuz değildir) mesela ben ship karakterlerin kendini ilk başlarda bile bu kadar belli etmesini sevmemiştim… Geri kalanı spoi olur o yüzden eğer eğlenmek istiyorsanız hemen bu kitaba başlamanızı öneririm keyifli okumalarrr