···Okunma: 12 Şubat 2024 21:29 Lanet olsun hahahahha. Delircem. Bu nee?? Yazarcığım sen nesin böyle? Senin kafan nerelere çalışıyor be kadın! Bayıldım da BAYILDIM! Yani ilk kitabın yeri bende çoook ayrı ama bu kitabı da beni aşırı şoka uğratıp, ters köşe yaptı. En son yerimde heyecandan zıplıyordum hjsjsjjs.
Şimdi, en başta planım pazartesi günü gelecek olan kitap kargomu almak ve yeni bir kitaba başlamaktı. Ancak pazar günü dayanamadım ve elime ilk gelen kitabı kaptığım gibi okumaya başladım. Kitap için ilk fark ettiğim şey şu oldu; ilk kitaba göre ikinci kitap kesinlikle çok daha akıcı. Bunun sebebi olarak ise ben bu kitapta gerginlik unsurunun ilk kitaba göre daha gevşek tutulduğunu düşünüyorum. İlk kitapta ilk sayfadan itibaren tüylerim diken dikendi ama bu kitapta sanırım ikinci kısımda uçuşa geçtim gibi hissediyorum. Bu yüzden de ilk kısımlar böyle bence birazcık fazla sular seller gibi okunuyordu. Hatta bir ara korktum dedim ki 'Böyle rahat rahat, hızlı hızlı okuyoruz ama inşallah böyle bitmez..' Sanırım 5 dakikada 20 sayfa okunur. Neyse ortalara geldim ve hop anlatıcımız, kitabın seyri ve işler değişti. Heyecan arttı ve beni bir merak sardı. İlk baştaki bana göre aşırı olan akıcılık olumlu düzeyde azaldı ve artık olayı çözümlemeye başladık. Her sayfada 'Aha bitti!' dedim. Yazar 'Yook olmazz, daha bitmedi!' dedi. Yani son sayfada bile bir bomba saklıydı. Hele sonlarda cidden yerimde duramıyordum. İlk kitap benim için hep ilk sırada ama bu da çok keyifli ve bence eğlenceliydi. Ben ilk kitapta dram yüklü, tüyler ürpertici bir gerginlik hissederken, ikinci kitapta ise daha eğlenceli-heyecanlı bir gerginlik hissettim. İyi ki bu yazarı tanımış ve kitaplarını okumuşum. Okuduğum iki kitabı da 10/10, mükemmeller benim için. Bakalım yeni çıkacak olan kitabı nasıl? Çok çok keyifli okumalar ve böyle okurken inceden inceden ürpermenizi dilerim. Çoook sevgilerim ve saygılarımla..