Kitap yorumum
2024 17. kitabı
Okunma: 13 Şubat 2024 00:06
DİNLE BENİ Dinle Beni kitabının yorumuyla sizlerleyim. Baya uzun bir aradan sonra Tess Gerritsen'in kaleminden bir kitap okuma fırsatım oldu. Bana bu fırsatı sunan Kitapokuranne 'ye çok teşekkür ederim Birbiriyle bağlantılı olayların ışığında katili bulmak cidden çok zordu. Heyecan bol ve gerilim dolu bir okumaydı. Dinle Beni, Rizzoli & İsles serisinin son kitabıymış Bunu kitap hakkında internette araştırma yaptığım araştırma sonucu öğrenmiş oldum. Dinle Beni kitabından bahsedecek olursam; Angela Rizolli, Boston'ın kuzeyindeki Revere kentinde yaşıyor. Angela'nın karşısındaki eve Matt ve Carrie çifti taşınıyor. Çift biraz gizemli bir görünüme sahip gibi. Angela, onlarla tanışmak için yanlarına gidiyor. Ancak, komyonetin daha boşaltılıp eşyaların eve yerlestirilmediğini görüyor. Dedektif Jane Rizolli, akvaryumun yanına eğilmiş elli iki yaşındaki Sofia Suarez'in cesedini inlemekle meşguldü. İzler kapının girişinde başlıyor, yer de kanlı bir steskop var ve boğuşma akvaryumun yanında son buluyor. Sofia, cenin pozisyonunda yan yatıyordu üzerinde mavili yeşilli hemşire forması duruyor. Cesetin ezilmiş kafatasının çevresinde kandan haleler var ve yüzü tanınmayacak haldeydi. Yaralar gayet belirgindi, düz bir çekiç darbesi sonucu oluşmuş olabilir. Dedektif Rizolli, yerdeki ayak izlerini inceliyor. 41-42 numara bir erkek botu olmalı. Cinayet aleti bulunamadı. Üstelik Sofia'nın dizüstü bilgisayarı ve cep telefonu da kayıptı. Sofia Suraez, Pilgrim Hastanesi'nde hemşirelik yapmakta. Herkes tarafından sevilen ve kendi halinde bir kadın. Sofia eşinin ölümünden sonra yalnız yaşamaya başlamış. Ancak ölürken yalnız değildi. Sofia Suarez'i kim neden öldürmek istesin? Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Kitapla kalın dostlar #okudumbitti #kitapyorumu #polisiyegerilimokuyorum #bookstagram #kesfet #erdeminkitapligi #dinlebeni #tessgerritsen #doğankitap #sayfa253
Polisiye / Gerilim
Dinle BeniTess Gerritsen · Doğan Kitap · 20261,429 okunma