Okudum bitti
2024 4. kitabı
Okunma: 15 Şubat 2024 03:20
Saat 03:17 itibariyle bitirmis bulunmaktayim. 200'lu sayfalarin basindaydim okumaya baslarken ve saat 22:00 falandi. Birkac saat okur birakirim diye dusunurken bir anda kitap ritim kazandi ve elimden birakamaz oldum. Diger uc kitaptaki en buyuk sorun istedigim kisimda okumayi birakmami saglayan bir monotonlugun bulunmasiydi. Bu kitabinsa son 150 sayfa kadari asiri sardi. Uzun zaman sonra ilk kez bir kitap icin uykusuz kaldim. Evet, kitabin son bolumleri iyiydi ama baslari da bir o kadar kotuydu diyebilirim. Surekli olarak golften, filmlerden, oyunculardan bahsedildi ve bir yerden sonra asiri bogmaya basladi bu durum. Okurken zorluk cektigim kisimlar fazlasiyla oldu yani. -Spoiler- Kitaba baslarken Win'in hikayesine derinlemesine bir giris yapacagimiz icin cok heveslenmistim ama biraz yuzeysel islendi gibi hissettim. Yine de Win acisindan iyi bir kitapti. İleride daha fazla detay goruruz muhtemelen. Cissy, Jack ve Win arasinda neler oldugunu tam anlayamadim. Tamam Win, Cissy'i bir erkekle basiyor ama Jack'in konuyla alakasi ne? Cissy'nin birlikte oldugu kisi Jack miymis? O zaman neden Jack'in yaptigi esek sakasi diye bahsedildi ki bundan? Belki cevirisel bir sıkıntı vardır. Sonunda Esperanza, Myron ve Win olarak uclu arkadaslik ortamlarini da gormus olduk. Genelde Esperanza - Myron ve Win - Myron iliskisini goruyorduk. Bu acidan da iyi bir kitapti. Jack'e bir yandan uzuldum ama bir yandan da sinir oldum. Kazanma hirsi yuzunden oglunu riske atmasina ofkeliyim ama adam o golf sahasina kendi silahiyla gitti zaten. Linda gelmeseydi bile intihar edecekti muhtemelen. O yuzden cok da kizamiyorum. Linda'nin ve Myron'in arasindaki cekim, Jess ve Myron iliskisinin sonlanacagini gosteriyor muhtemelen. Myron'in, Linda'ya asik oldugunu dusunmuyorum ama Jess'e de asik degil belli ki. Zaten bunu hem Esperanza hem de Win vurguladi. Biterse sevinecegim bir iliski. Carl ve Esperanza da cift olacaklar gibi duruyor. Guzel olurlar bence. Bu sefer sucluyu dogru tahmin ettim ama motivasyonunu cozemedim. Cozmek de imkansizmis zaten. Lloyd'un bir kizi oldugu cok sonradan ortaya cikti. Bence bu biraz daha baslara serpistirilmesi gereken bir bilgiydi. Dort kitap arasinda en sevdigim kitap bu oldu. Seriye ara vermeyi planliyordum ama yuksek ihtimalle devam edecegim.
1000k
Geri DönüşHarlan Coben · Martı Yayınları · 2020595 okunma