2024 20. kitabı
Okunma: 17 Şubat 2024 21:18
Hellooo Nasılsınız bakalım? Ben hayatıma zamansız giren ve kitaplığımın baş köşesine yerleşen muhteşem gotik fantastik bir seri ile karşılaşmanın şokundayım. The Shepherd King Nam-ı diğer Çoban Kral serisi Gotik fantastik türünde gelmiş geçmiş en iyisi olabilir. Tahmin edersiniz ki favorim; kralın yeğeni, şövalyelerin Komutanı, korkusuz Şövalye Komutanım Ravyn Rew'den başkası değil. Ve inanmazsınız Elspeth Spindle en Best kızlarımdan biri oldu bile. Efenim bir krallık düşünün sisin içinde hapsolmuş lanetiyle baş etmeye çalışan.  Bu sise kapılanlar enfekte oluyor ve sis onlara sihir bahşediyor. Ancak bu sihir zamanla onları yozlaştırıp içten içe tüketiyor. Kral enfekte olan kişileri ve eğer o kişiyi saklayan biri varsa hepsini infaz etmekten asla çekinmiyor. Elspeth dokuz yaşındayken enfekte olanlar arasında ama babası bunu herkesten saklıyor. Onu teyzesinin yanına yolluyor ve yıllar içerisinde hem enfekteliğini hem de sihrini saklamayı başarıyor. Bu arada detay vermeyeceğim ama Elspeth'in sihri "Kabus" ve onunla ne kadar yaşayabilirdim düşünmek dahi istemem. Komutan Ravyn'ın hikayesi ise çok başka.  Tek tesellim Ravyn'ın yalnız olmaması. Özellikle kuzeni küçük prens Elm ile olan yoldaşlığı aşırı güzeldi. Şövalye kızlardeşi de en az Elm kadar sevilesiydi. Elspeth ve Ravyn iş birliği yaparak On İki Kader Kartı Destesini bir araya getirip sisten kurtulmayı planlıyor ama kartları sahiplerinden almak o kadar kolay değil. Neyseki elimizin altında muhteşem sihri ile Elspeth var.. Kitap öyle bir yerde bitti ki bu iş nasıl olacak sorunuyla baş başayım. Gideyim de biraz ikinci kitaptan spoiler yiyeyim. O zamana kadar sizlerde kitabı alın OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle
Bir Karanlık PencereRachel Gillig · Olimpos Yayınları · 20232,037 okunma